Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nabídky autobazarů v ČR/SR
Foxxxx
17.04.2012 19:01 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
99
Děkuji všem za dobré postřehy. Auto jsem si nakonec nepřivezl. Ne že bych zjistil nějaké fatální nedostatky(asi já laik bych na ně běžným způsobem nepřišel), byly to spíše "drobnosti" - pravý zadní blatník, v interiéru u řidiče viditelná opotřebení, při jízdě blikající kontrolka světel, podle servisní knížky "přejeté" kilometry asi o 10000, deklarovaných 163000 na tach přes 167000. Já vím za tu cenu, u takového auta, s takovou výbavou, co bych chtěl více, ale měl jsem z toho takový divný pocit. Před měsícem jsem viděl podobnou, která měla o 30000km méně a působila na mně daleko lepším dojmem, i když neměla takovou výbavu jako tato. Prostě mně hned nevzala u srdíčka Ale prodejce se mi zdál celkem solidní, nic nevnucoval, nic nevychvaloval, dopředu dal k dispozici VIN, nebránill se dagnostice (ač na ní už nedošlo). Takže snad příště....kdyby jste věděli o nějaké podobné a solidní, s motorizací 2.0 16V, tak dejte vědět

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator