Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nabídky autobazarů v ČR/SR
Roozena
03.04.2012 17:51 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
99
Už jsem se tady k tomu také vyjadřoval - auto z českýho bazaru ani za pytel vejkalů. Český bazarbuzny jsou z90% levý šmejdi, který maj prostě z principu daný, že musej klienty vojebávat a to stojí co to stojí. Už několikáté auto mám dovoz z DE či France, mam na to člověka, kterej funguje, jak hodinky a nikdá se mi nestalo, že bych koupil past. pakxe tu čék dočítá takovýhle děsuplný story. De-facto je mi fuk, kde si kdo auto pořídí. Jestli je línej, nebo tupej a nechá si vymejt kapsu prvnim zmrdem v teplákách a s řetězem na hrochy kolem krku - budiž... jsou to jeho prachy a jeho starosti. Tenhle stav se nezmění, dokud budou mít bazarbuzny odbyt. "Jooo pane, tuhlenc káru sem zrovink chtěl poro sebe, ale to víte, boba je zlá ajestli ji chcete pro sebe, tak bude moooc spokojenej, To je cajk. Tahle kára je držák pane..." Když tohle slýchám při občasné obchůzce s koupěchtivejma (nepřemluvitelnejma) kamarádam po bazarech, obyčejně se se začnu tlemit, čimž v první řadě naseru bazarbuznu a v druhý řadě známýho, kterej si myslí, že mu kazim kšeft. Je fakt, že už si mě moc lidí nezve...
Ona je i otázka, co vlastně auto pro majitele znamená a to v zásadě modeluje metodiku jeho nákupu. Už tady se obyčejně promítá profil budoucího majitele. Nakonec - udělejte si hezký vodpoledne, vemte rodinku a psa a jděte místo do Zoo do tripláček a nekoukejte se jen po autech, ale hlavně po kupujících a prodejcích. Vstup je zdarma a exotickejch zvyřáků tam spatříte taky mraky. Jen tam na ně nemaj klece, což je škoda. Ještě by jim tam lidi cpali banány...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator