Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nabídky autobazarů v ČR/SR
peta
03.04.2012 13:36 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
99
Mohu potvrdit, z minulosti i současnosti - stále stejné = dost tristní. Tímto se omlouvám slušným prodejcům, kteří inzerují pouze skutečnost a nikoli zbožná přání potencionálních kupců. A to byl bazar nebo soukromník, objížděl jsem Xantii pro sebe, pak pro dceru, pak C5 pro sebe a už jsem se zařekl, že nevytáhnu paty z domu - vždy několik set km a se zklamáním domů. Nakonec to vyřešila koupě dovozu Xantie z Německa - auto nemělo chybu, Xantie Hdi z Německa - dcera s ní jezdí dodnes a pro C5 jsem si byl sám v Německu - byla to též sázka do loterie a velká vzdálenost, ale autohaus Citroen a auto vypadalo přesně tak, jak bylo popsáno a nebylo co řešit. Moje letošní další auto - opět dovoz z Německa - to už jsem objížděl jen prodejce do 30 km od bydliště - a situace vypadala pořád stejně - ojetiny, které bych si nikdy nekoupil. Možná pro "ostatní dobré", ale jsem vybíravý, přesně vím co chci a v jakém stavu má auto být - a vždy se vyplatilo, protože každé auto sloužilo bez problémů a nikdy to nebyla pastička na peníze. Takže jsou dvě možnosti - buď koupit první auto na rohu nebo tomu věnovat trochu času, nemálo peněz a pak odjet s pocitem, že máme přesně to, co jsme chtěli.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator