peta
|
03.04.2012 13:36 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
|

|
Mohu potvrdit, z minulosti i současnosti - stále stejné = dost tristní. Tímto se omlouvám sluným prodejcům, kteří inzerují pouze skutečnost a nikoli zboná přání potencionálních kupců. A to byl bazar nebo soukromník, objíděl jsem Xantii pro sebe, pak pro dceru, pak C5 pro sebe a u jsem se zařekl, e nevytáhnu paty z domu - vdy několik set km a se zklamáním domů. Nakonec to vyřeila koupě dovozu Xantie z Německa - auto nemělo chybu, Xantie Hdi z Německa - dcera s ní jezdí dodnes a pro C5 jsem si byl sám v Německu - byla to té sázka do loterie a velká vzdálenost, ale autohaus Citroen a auto vypadalo přesně tak, jak bylo popsáno a nebylo co řeit. Moje letoní dalí auto - opět dovoz z Německa - to u jsem objíděl jen prodejce do 30 km od bydlitě - a situace vypadala pořád stejně - ojetiny, které bych si nikdy nekoupil. Moná pro "ostatní dobré", ale jsem vybíravý, přesně vím co chci a v jakém stavu má auto být - a vdy se vyplatilo, protoe kadé auto slouilo bez problémů a nikdy to nebyla pastička na peníze. Take jsou dvě monosti - buď koupit první auto na rohu nebo tomu věnovat trochu času, nemálo peněz a pak odjet s pocitem, e máme přesně to, co jsme chtěli. |
| |
| |