Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nabídky autobazarů v ČR/SR
Mikra
02.04.2012 21:45 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
Za?iato?n?k
My jsme hledali C5 pro syna. Našli jsme supr vymazlenýho breaka v Mostě. Jel jsem tam já, syn a jumep z Piešan. Jako poradce a odborník. Myslíš že to měl blíž? A nejel si pro svoje auto, ale pro moje. Nebo teda synovo. Tímto mu opět děkuju za ochotu. A víš co? Byla to past jako ta tvoje. Na zkušebce se rozsypala AT. Bazarník tvrdil, že o tom neví, že by byla vadná. No to nic. Já jen že zbytečně jsi nejel. Prostě hledᚠauto a tak jsi vyrazil. Jako když jdeš na houby a houby najdeš. Je to součást rituálu hledání dobrýho auta. Jedna z možností je taky ta, že požádᚠněkoho, kdo to má blízko, jestli by se ti na to nejel podívat, nafotit, poslechnout... Náklady na jeho návštěvu můžou být o moc nižší než tvoje dálková cesta. I to se tady praktikuje. Ale těžko se ti povede někoho sehnat tak narychlo, jako jsi s tím přišel ty.
Ale hlavu vzhůru a hledej dál. A nespěchej, nenech se honit bazarníkama a určuj si termíny ty. On je ten, kdo se musí podřídit. On se má před tebou plazit.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator