máca
|
31.03.2012 21:38 -
Jízda v C5 III
|
|

|
Dnes jsem absolvovala první delí seznamovací jízdu novým vozítkem.Jsem z ní nadená, a tak mi nedá podělit se o záitky.Jeli jsme vlastně vechny moné silniční druhy álnice, okresky i ty nejmení a nejotřesnějí silnice, jakých je u nás moře.Na dálnici po panelce se to dalo snést, jízda byla tlumenějí,nekodrcalo to s námi příli moc.Pěulka jede svině. Při serpentýnách a zmačknutém tlačítku sport, to opravdu nemá chybu, myslím, e jsem si dokonce dovolila vyí rychlost ne u babičky /c5 I/.Projeli jsme dokonce silnicí do Kácova, která se spíe podobala tankodromu a hydraulika je opravdu v tomto nepřekonatelná. V autě nás sedělo 5 a je tedy opravdu znát, e v zadu ten prostor pro tři určitě není, do Chorvatska bych tam teda sedět nechtěla.Ale ve dvou normální postavy si myslím, e není problém.
Zrychlení opravdu velmi rychl, rejd super.Je koda, e výborné věci z C5 I nenechali i v tomto modelu.Kaslíků uvnitř je spoustu, ale prakticky jen na drobnosti.Dále jetě stále bojuji s el-otevíráním kufru,který při ekon.modu dá opravdu zabrat a to člověk utrousí i to sprosté slovíčko.
Pravda je ale taková, e mám z tohota auta radost, ikdy jetě spoustu věcí nemám oahaných a s multif.volantem se jetě teprve seznamuji. |
| |
| |