| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5 |  |
B737
|
29.03.2012 22:44 -
Re: LPG a C5
|
|

|
Tak 34 jsou asi vééélkým krokem vpřed, ale na ivotnost jsou i z řad mechaniků dost rozporuplné názory. Ale asi jsou lepí, to bez debat. Já myslel, e jsi psal o T30. A i tak, jak jsi psal, v případě nutnosti jsou k sehnání za rozumný obnos. Ono je třeba taky rozdělit LPG systém na software a hardware. Já nejsem ani montáník, který by vyzvedával Stag, protoe jej montuje, jen uivatel, který ke spokojenosti musel urazit taky nějaký ten km...ale funguje spolehlivě a u 90tis. Jak se říká, kadá mince má rub a líc... BRC je jak někdo říká začkové, ve od jednoho výrobce, ale kdy se něco podělá...tak musí dát to samé od tohoto výrobce. Není jiná monost. By u některých verzí bylo mono dát i vstřiky KEIHIN (jetě draí ne BRC ). U STAGU je moné poskládat systém z dílů různých výrobců. STAG je větinou pouze ŘJ LPG. Teď je otázkou co je lepí. Někdo bude propagovat nápis BRC na kadé části, někdo pouze funkční celek...U softu má BRC jednu velkou výhodu, e po automatické kalibraci na místě je téměř vdy hotovo a by soft umoňuje dost dalích úprav (myleno plug and drive), větinou asi nejsou potřeba. Holt u STAGu musí najet mapu, co není ádná hrůza...ale kdy to dobře udělá, slouí úplně stejně a bez kontrolky checku. Ale pokud provede montá BRC fuer, tak bude mít stejné trable, ba dokonce větí, protoe servis BRC nedělá kadý servis. A kdy do toho začnou měnit díly metodou... pokus, omyl...tak to taky moc levně nevychází. Tady hlavně fakt záleí, kdo ti to namontuje. Kdy to bude borec, tak i z podprůměrného systému udělá dobře fungující věc. Kdy to bude fuer, tak i kdyby jednoduchost montáe a naladění systému byla navrhnutá pro houpacího koně (a myslím, e brc asi jde tímto směrem), fungovat to stejně nebude a bude to jen k zlosti. Já mám Xantii, nikoliv C5 se vstřikováním "full group", take ani moc na výběr nebylo. BRC umí pouze sekvenci a polosekvenci. Ale nelituju toho a po zkuenostech bych el klidně do STAGu zase, jen bych změnil montání firmu. Jak jsem psal, mám přes 90tis. a za tu dobu pouze měním filtry (kadých 20tis. filtr plynné fáze do 200 Kč, v 50tis filtr kapalné fáze asi 100 Kč a jednou repas vstřiku T30 z důvodu vlastní blbosti tankování LPG v nějaké horní dolní...asi 1600 Kč. Nemám důvod měnit... |
| |
| |