Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5
B737
29.03.2012 22:44 - Re: LPG a C5
99
Tak 34 jsou asi vééélkým krokem vpřed, ale na životnost jsou i z řad mechaniků dost rozporuplné názory. Ale asi jsou lepší, to bez debat. Já myslel, že jsi psal o T30. A i tak, jak jsi psal, v případě nutnosti jsou k sehnání za rozumný obnos. Ono je třeba taky rozdělit LPG systém na software a hardware. Já nejsem ani montážník, který by vyzvedával Stag, protože jej montuje, jen uživatel, který ke spokojenosti musel urazit taky nějaký ten km...ale funguje spolehlivě a už 90tis. Jak se říká, každá mince má rub a líc... BRC je jak někdo říká začkové, vše od jednoho výrobce, ale když se něco podělá...tak musíš dát to samé od tohoto výrobce. Není jiná možnost. By u některých verzí bylo možno dát i vstřiky KEIHIN (ještě dražší než BRC). U STAGU je možné poskládat systém z dílů různých výrobců. STAG je většinou pouze ŘJ LPG. Teď je otázkou co je lepší. Někdo bude propagovat nápis BRC na každé části, někdo pouze funkční celek...U softu má BRC jednu velkou výhodu, že po automatické kalibraci na místě je téměř vždy hotovo a by soft umožňuje dost dalších úprav (myšleno plug and drive), většinou asi nejsou potřeba. Holt u STAGu musíš najet mapu, což není žádná hrůza...ale když to dobře uděláš, slouží úplně stejně a bez kontrolky checku. Ale pokud provede montហBRC fušer, tak budeš mít stejné trable, ba dokonce větší, protože servis BRC nedělá každý servis. A když do toho začnou měnit díly metodou... pokus, omyl...tak to taky moc levně nevychází. Tady hlavně fakt záleží, kdo ti to namontuje. Když to bude borec, tak i z podprůměrného systému udělá dobře fungující věc. Když to bude fušer, tak i kdyby jednoduchost montáže a naladění systému byla navrhnutá pro houpacího koně (a myslím, že brc asi jde tímto směrem), fungovat to stejně nebude a bude to jen k zlosti. Já mám Xantii, nikoliv C5 se vstřikováním "full group", takže ani moc na výběr nebylo. BRC umí pouze sekvenci a polosekvenci. Ale nelituju toho a po zkušenostech bych šel klidně do STAGu zase, jen bych změnil montážní firmu. Jak jsem psal, mám přes 90tis. a za tu dobu pouze měním filtry (každých 20tis. filtr plynné fáze do 200 Kč, v 50tis filtr kapalné fáze asi 100 Kč a jednou repas vstřiku T30 z důvodu vlastní blbosti tankování LPG v nějaké horní dolní...asi 1600 Kč. Nemám důvod měnit...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator