| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5 |  |
Kulda
|
29.03.2012 17:33 -
Re: LPG a C5
|
|

|
Mám Valtek T34 a po rozpravě s mechanikem jsou tyto vstřikovače proti starím verzím pička dráky. Jasně, odeel některýmu borcovi po 8t a byl za ním borec s 80t a vechno v cajku. A ta cena při případné výměně je celkem úsměvná. Oprati tomu BRC nemívají problém po 1000t, je to z debat techniků pro montá LPG. Ke spokojenosti byla dlouhá cesta, teda snad a příli. Převáně to bylo fuerama, kerý jsem na svoje auto pustil, ale i pozdějí informace ke Stagu, které jsem si vyhledal pozdě. Sloitost načítání mapy, její kolísavost při rozdílném stylu jízdy(myslím tím 2 rozdílné lidi na stejném autě), při zatíení i sloitost docílení optimální bohatosti směsy u Valteku(vrtání). K dnení spokojenosti se Stagem byla hodně krkolomná cesta od čerta k ďáblu, kterou nepoznal ani jeden z mojich kolegů z hokny, kteří mají LPG taloký. Kdybych montoval plyn do neposkvrněnýho auta, po své zkuenosti bych ty 3-4t přidal a vpálil bych tam nejspí BRC. Taky sem četl případ kořeňa, která si koupil soft na Stag a musel si to setelovat sám, protoe u to nebyli schopní zmáknout. Ale to je trochu jinej případ. |
| |
| |