jruze
|
14.03.2012 10:08 -
Re: Dejte si na to pozor!!! Nemusíte pít a přece Vás policie vytrestá....
|
|

|
Tony_Z napsal(a): jruze: Co k tomu dodat... Jak u nás tu více psalo, v kadém odvětví se najdou blbci. Jak píe, e by jsi se dostal do nějaké evidence, tak já teda o ádné takové nevím - leda tak evidence "per huba", tohodle zastavavujte, protoe tohle a tohle, ale rozhodně ne v takové souvislosti jak píe. To jsem nikdy neslyel. (třeba toho vím málo nebo tě ten známý zbytečně strail) Jinak řadovej policista ti na takovýhle věci rychle zapomene, má mnoho jiné práce, ne nahánět jedno auto, který mu je umák (jen aby ho buzeroval na popud nadřízenýho nemá za potřebí). To by snad musela být z nějakého prdelákova Horní-Dolní, ale ve větím městě pochybuji, e na to má někdo čas.
Praha má zhruba 6000 TAXI a jednalo se o jednoho policajta z vysoce postavených - ten co mi radil je dobrej kamarád ze zásahovky.V dnení době je tento seznam (viděl jsem ho) na neádoucí(problémové taxi řidiče)- ti se účastní i několika kontrol za noc . Praha je propikovaná kamerama a stačí aby operační,který na ně čučí jen poslal do éteru tam a tam jede vozidlo podívejte se na něj(určitě tě nebude hledat nějaká hlídka brouzdající Prahou)Jednou se mi stalo e mne zastavila hlídka,která mi řekla e u mne chtěli třikrát skontrolovat a e jsem se jim vdy ztratil (patně zakrytý transparent-jako e nejsem v provozu-aby nemohli chtít vechny doklady k TAXI - no byli dva a hodní - chtěli jen (....,-) a jsou jetě e ti řeknou ,,kdy to polem na magistrát tak je to od 50000,- vej tak si vyber" ale tohle bylo spí na S.Z.(ale nikdo z TAXI to nikde nepotvrdí a asi je kadý rád e to je..) |
| |
| |