jruze
|
13.03.2012 22:31 -
Re: Dejte si na to pozor!!! Nemusíte pít a přece Vás policie vytrestá....
|
|

|
Tony_Z napsal(a): najk: Pro doplnění těch lustrací... Kdy má v autě notebook, tak to jde docela rychle, za minutku má vylustruvaný auto (pokud zastavuje z auta, tak ho má vylustrovanýho jetě ne ho zastaví, kdyby bylo v pátrání, a ví rovnou do čeho jde) a pak minutku za kadou osobu v autě - KO-čko si překopíruje do texáku. Problém je, kdy notebook nemá (je jich nedostatek), tak se také stává, e ti pomůe a třetí oddělení, páč něco zrovna nabíraj a "nemaj" čas se ti věnovat.  - To pak trvá i mnohem déle ne 10 minut...
Na obvodě u nejsem, take si nejsem jistý jak teď, ale pokud si nepřivezl dostatečnej počet kontrol nebo pokud mono alespoň jednu zkrácenku za noc na chlast (buď to nebo to), tak jsi dostal pěknej poj*b.
Jak u jsem psal - vozidlo P.J. vycouvalo zleva přes jizdní pruh a do mého pruhu(asi 30cm) a zastavilo(tak 5m předemně) jel jsem 50.-60.km/h neměl jsem kam víc uhnout na kraji vozovky stála oktávka,kontakt s vozem policie byl nepatrný - umne jen kráblej lak(ani né na plech) u vozu policie asi 1cm dirka v zadní lampě a promačklej ten rohlíček pod lampou (felicie) řidič vystoupil podívali jsme se na kodu omluvil se e mne neviděl já řekl e se v podstatě nic nestalo vylezl jeho nadřízený a začal - e je to má vina a kdy jsem toto odmítl (teď to trochu zkrátím) přijelo postupně deset vozů (jejich kolegů) s tím e to budou řeit - postupně jsem jim vysvětlil e nemohou e to musí řeit inspekce nebo inspektorát - dopadlo to tak e přijel zástupce správního oddělení z kongresky (kapitán Pudil) a se slovy ,,kdy to budu řeit já jste na min.tři měsíce bez řidičáku a kdy to bude řeit kolegině dostanete nějakou malou pokutu a bude mít řidičák" na to jsem odpověděl(protoe se zmenila ance na spravedlnost) ,,no ne abych byl bez papírů tak to jsem to raději zavinil" výsledek byl ten e prohlásil tak to budu dělat já a jste bez řidičáku.
take 1. poruení pravomoci, za 2. řidič doznal svou vinu, za 3. na dopravce po třech měsících ,, buď to mi to tu podepíete,nebo ne a to mi to seberou a budou to řeit jinde a můe to trvat dalí dva měsíce(jednání 23.12 - TAXI silvestr je pro mne tak 15.-20000,-) podepsal jsem. Druhý den mi přiel dopis od pojiovny abych se dostavil a nahlásil nehodu JAKO POKOZENÝ o týden později dopis od pojiovny dopis abych stejnou nehodu nahlásil jako kůdce. tak jsem se na to vy...ral a po čase jsem zjioval přes známého jak to tam s tím je a zjistili jsme e obě hláenky prostě nejsou v evidenci. Tak se zeptám kdo to vlastně tuto nehodu zavinil páni současný a minulí policisté? Jetě doplním e jem to probíral s jedním vyím známím policistou a on mi radil e ten spor asi vyhraji,ale a počítám s tím e se dostanu do nějaké evidence a a počítám e tak do měsíce jsem bez řidičáku - kam se hnu tam mne budou stavět vechny hlídky budou mít SPZ a mé jméno(něco jako hledaná osoba) a nedaj pokoj dokud se jim to nepovede. |
| |
| |