felix81
|
13.03.2012 19:19 -
Re: Dejte si na to pozor!!! Nemusíte pít a přece Vás policie vytrestá....
|
|

|
Ono je to těký. V dnení době, člověk kterej neni úplně blbej a má aspon základní povědomí o zákonech tak si vytře s hlídkou zadek. Řekne pouze tři fráze: "dobrý den. Ne, nejsem si vědom e jsem něco spáchal a proto prosím podstoupit to do správního řízení. Nashledanou" Toď ve.
Proto se člověk nemůe divit, e policie je v dnení době frustrovaná a a velice často bezúčelově ikanuje nevědoucí řidiče. Ano s chlastem a fetem je to problematické. Ale pokud není policajt úplně blbej a vidí, e dvě dechové zkouky prokázali nulu a dotyčnej má naprosto normální chování tak mi to pak skutečně připadá jako ikana, posílat ho na krevní zkouku.
Jinak je, ale fakt e pozoru poslední dobou naprosto zbytečné zastavování a zdrování lidí silničními kontrolami. Sakra kdy udělám přestupek tak a mě zastaví, ale kdy ne, tak mě fascinuje, e mě zastaví, vezme si doklady, jde na 10minut dřepět do auta a pak mi doklady vrátí a řekne "nashledanou". To pak absolutně nechápu co vlastně chtěl a proč ztrácel svůj a můj čas. |
| |
| |