jruze
|
13.03.2012 16:00 -
Re: Dejte si na to pozor!!! Nemusíte pít a přece Vás policie vytrestá....
|
|

|
Tony_Z napsal(a): jruze napsal(a): Nevím jestli je toto pravda protoe policie nesmí (a také nestaví) obsazené TAXI ( u několikrát zaplatili vzniklou kodu - z toho jednou letenku pasaérovi)-toto neplatí pokud řidič spáchal přestupek.Mám ověřeno e pokud je upozorním e vekeré náklady s bezdůvodným zadrením budu po nich vyadovat a samozřejmě neodmítám krevní test(a pokud ho navrhují tak je sám pobízím k odjezdu co se mi několikrát stalo tak okamitě vycouvají a nikam nechtějí jet)-Ono se to potom dá kvalifikovat jako omezování osobní svobody.Jednou dolo a na telefonát na 158 zde se hovory nahrávají s upozorněním e se hlídka chová arogantně za kadou cenu chce za něco peníze a e u je to třetí pokus kdy dva nevyli - po rozhovoru po vysílačce vrátily doklady-zeptali se jestli jsem si pomohl a odjeli.(problém je jen v tom e si člověk musí být jistý e nemají co vytrachat) 
To bude tím, e krom dopraváků snad nikdo neví, jak zkontrolovat taxík.  A dopraváků je fakt málo, na něj narazit ve městě jinde ne u nehody je těstí.
Jinak platí e nesmí nadávat policajtům,ale jejich nadřízeným-oni jsou větinou na ně nasr... také e musejí stát na silnici a provádět nějaké kontroly ne být zalezlí na oddělení.(já kdy mají nějakou akci tak první co na ně spustím je kterej blb vás v tomhle počasí vyhnal do ulic - e mu neřeknete a si sem jde stoupnout místo vás aby věděl jaké to je a co jsem vlastně provedl e mne stavějí na kadém rohu a nebo tak blbě vypadám a kolikrát ani na ádnou kontrolo nedojde. |
| |
| |