Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP - Filtr pevných částic
Mikra
20.02.2012 20:09 - Re: FAP - Filtr pevných částic
Za?iato?n?k
Trochu pozitivní myšlení by to chtělo. To je moje rada.
Už jsi se ptal v citroenu, kolik stojí výměna? Myslím, že tam visí cedule 16000,- Kč.
No a k tvým úvahám o ekologii fabrik, které se výrobou FAPu zabývají řeknu jen tolik. I kdyby sis nekoupil auto, které je taky vyrobené ve fabrice, ale vyrobil sis trakař ze dřeva, tak stejně zasáhneš do ekologie pokácením stromu. atd.... Takhle se na věc dívat nelze.
Pokud nevíš, jak kdo s odpadem po čištění FAPu nakládá, nemůžeš tvrdit, že se nechová ekologicky.
Ale rozhodně to můžeš říct o tom, kdo si FAP nechá odstranit.
Já osobně jsem spokojenej, když jedu za autem a nedýchám ty saze, tak jako před několika lety. Určitě letadlo z Hongkongu zasmrdí víc než několik C5 v okrese, ale nedostanu toho takovou dávku najednou, jako když se dostanu v kopci do kolony za některé starší diesely. Nebude dlouho trvat a auta bez podobných "zbytečností" už z fabriky nevyjedou a na silnici jich bude ubývat.
No a nakonec, co ti máme poradit? To nejekologičtější řešení? To znáš. Nebo to nejlacinější? To taky znáš. Je jen na tobě, který si vybereš. Vybírej rozumem a budeš spokojenej.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator