Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5
Rosta
06.02.2012 15:34 - Re: LPG a C5
Za?iato?n?k
Ahoj plynari,

dal jsem do C5 tesne pred koncem roku LPG v HL Propanu v Praze a rezervu hodil do kufru, nez prijde dojezdovka pres inzerat (jeste jsem se nedostal na vrakarnu, snad tam sedi dojezdovka z Peugeota 306, az to budu mit, hodim sem urcite fotku). Resil jsem s autem jiny problem a nakonec ma mit spojitost s plynem, tak se ptam jestli nekdo nevite vic:

Auto zacalo samo od sebe zrychlovat, nejdrive nenapadne, potom stale vic, otacky na volnobeh stoupaly az prekrocily 6 tisic a auto skoro neslo ubrzdit. V servisu nasli led v sani u nejake klapky syceni od plynu, vycistili a chvili to jezdilo zas v poradku, az dneska to pritelkyni nechalo viset na ceste do prace, bala se ze to uz nezabrzdi. Odtahli jsme to do servisu a znovu zamrzla voda v sani a klapka zasekla v poloze plny plyn. Pry to maji jen plynari a muze za to spinavy plynovy filtr (mame ten plyn chvili, no budiz). Po konzultaci se servisem plynu je to nesmysl, plyn nemuze do sani privest vlhkost a ze ten filtr vymeni, pry preventivne, jedu tam zitra. Zatim plyn vypnem.

Setkal se s tim nekdo, vedel by cim to muze byt? Diky.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator