Trasher
|
27.01.2012 20:19 -
Re: Aktualizace software / C5 III 2007- (RT4/RT5)
|
|

|
Mám asi měsíc C5 a po čtení některých věcí tady na fóru jsem se začal trochu intenzivněji zajímat o systém navigace a celkově palubního počítače. Zjistil jsem, e verze firmware, kterou mám, je 8.11 a po poměrně rychlém průzkumu netu googlem mi přilo rozumné si systém zaktualizovat.
Stáhnul jsem si instalačku odtud: .link.
vypálil na CD a vyrazil nedočkavě k autu. Nastartoval jsem a dal CD do přehrávače. Naskočila hláka, e se CD identifikuje a pak dotaz, zda chci provést upgrade. Po potvrzení naskočil termometr, část CD se načetla, pak se celý počítač resnul a lo to do start módu, kde v horní části byly zobrazovány informace... Trvalo to celkem asi 40 minut, pak reset a poměrně dlouho tma.
Po chvilce zoufání, e jsem to sloil, naskočilo nové logo (u není ten aerodynamický tvar s nápisem, ale klasické logo citroenu) a systém začal fungovat bez problémů.
Na první pohled se mi nezdá, e by to bylo v něčem lepí, ale jednu věc sem zpozoroval hned - naskakuje to ihned po zapnutí zapalování, ádná půlminutová prodleva ne se systém nahraje. Co je příjemná změna 
Doufám e tohle někomu pomůe. Pokud budete ten upgrade dělat, nenechte se znervóznit dlouhými prodlevami při restartech. Klidně to můe být i několik minut...
8.20 zdar! |
| |
| |