Roozena
|
27.01.2012 08:53 -
Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
|
|

|
Tak je to celkem dospělé, reprezentativní sebevědomé auto. JEzdím velmi často dlouhé trasy a v dané cenové kategorii není nic konkurenceschopného. Čék se navíc musí i příjemně pousmát nad osvěujícím pohledem C5ky zaparkované v nekonečné řadě Audin německých klientů. Nemusí se bát svézt nikoho vevnitř (vyjma polodementního kolegy, pro něj jest jeho Superb "The car for big dick mans" a C5 je uplně nejvíc nejhorí auto) Velmi sluná spotřeba a bohuel také sluně drahé ND, co ale počítám vychází z filisofie Citroenu - "nekoupil sis lowend - zapla" Není to závoďák, ale svinějí jízdu zvládne a kd na to přijde - s pomocí H3+ a pánaboha se dovede vymotat z lecjaké lamastiky na klikatých okreskách. Nehodí se pranic do města (na to mám otloukánka P206 v úpravě VAN),ale příkladně na cesty do NL je k nezaplacení. Kvalita zpracování se mi zdá na sluné úrovni - srovnatelná s fauwé konkurencí (co je nevím proč jakýsi etalon vytvořený patrně čaským patriotismem směrem k áde auto a z toho vycházející národní podvědomí, co je dobré a co pátné áááno?) Co vak určitě dobré není je servis, za co nemůe auto, ale lidé, které si s autam pravda nekupuju, ale čas od času je potřebovat budu k tomu, abych auto mohl pouívat. Nechápu, jak je moné, e ve třech autorizovaných sevisech nejsou schopni z diagnostiky vyčíst informace, které se mi podařilo zjistit po půlhodinové laboraci s lexií na dvorku... budi...
Z mého pohledu budi dobrou vizitkou pro C5 i skutečnost, e následné auto se lií od předchozího nemalou měrou i pro to, e uivatel nebyl příli spokojen. Měl sem Superba a nemám pocit, e bych jej mít jetě musel. Pohodlí a pocit z jízdy se s ním opravdu srovnat nedá. Někdo tu napsal, e to auto má koule a shrnuto - je to tak... |
| |
| |