Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
Roozena
27.01.2012 08:53 - Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
99
Tak je to celkem dospělé, reprezentativní sebevědomé auto. JEzdím velmi často dlouhé trasy a v dané cenové kategorii není nic konkurenceschopného. Čék se navíc musí i příjemně pousmát nad osvěžujícím pohledem C5ky zaparkované v nekonečné řadě Audin německých klientů. Nemusí se bát svézt nikoho vevnitř (vyjma polodementního kolegy, pro něj jest jeho Superb "The car for big dick mans" a C5 je uplně nejvíc nejhorší auto) Velmi slušná spotřeba a bohužel také slušně drahé ND, což ale počítám vychází z filisofie Citroenu - "nekoupil sis lowend - zapla" Není to závoďák, ale svižnější jízdu zvládne a kdž na to přijde - s pomocí H3+ a pánaboha se dovede vymotat z lecjaké šlamastiky na klikatých okreskách. Nehodí se pranic do města (na to mám otloukánka P206 v úpravě VAN),ale příkladně na cesty do NL je k nezaplacení. Kvalita zpracování se mi zdá na slušné úrovni - srovnatelná s fauwé konkurencí (což je nevím proč jakýsi etalon vytvořený patrně čaským patriotismem směrem k šáde auto a z toho vycházející národní podvědomí, co je dobré a co špátné áááno?) Co však určitě dobré není je servis, za což nemůže auto, ale lidé, které si s autam pravda nekupuju, ale čas od času je potřebovat budu k tomu, abych auto mohl používat. Nechápu, jak je možné, že ve třech autorizovaných sevisech nejsou schopni z diagnostiky vyčíst informace, které se mi podařilo zjistit po půlhodinové laboraci s lexií na dvorku... budiž...
Z mého pohledu budiž dobrou vizitkou pro C5 i skutečnost, že následné auto se liší od předchozího nemalou měrou i pro to, že uživatel nebyl příliš spokojen. Měl sem Superba a nemám pocit, že bych jej mít ještě musel. Pohodlí a pocit z jízdy se s ním opravdu srovnat nedá. Někdo tu napsal, že to auto má koule a shrnuto - je to tak...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator