.45acp
|
24.12.2011 15:53 -
Re: Koupě Citroenu C5 - z jaké země?
|
|

|
Darja napsal(a): Vechno co jsem viděla z itálie, tak to byl humus. ani né technicky, ale vizuálně.
A na krajině záleí, jumepe, jinak si protiřečí. Jak si psal s výbavou, co země, to jiná výbava
Minulý rok jsem se byl podívat na jednu C5 v bazaru. Bylo to z Itálie, po starím pánovi ( tentokrát asi mimořádně pravda- ročník 31 dle TP), údajně super stav, najeto 153 tis. km. Na fotkách dobrý. Ale při návtěvě docela bída. Gumy-ojeté zimáky, asi nesplňovaly míru ani na léto. Vevnitř humus-na vem nános píny. Na něco jsem zvyklý ze svého, kdy vozím psi. Ale tady snad děda vozil kozy, nebo ovce. Při pohledu do mot. prostoru mě zarazilo mnoství oleje na motoru, asi z pod ventilového víka. Tehdy bazarník tvrdil, e u HDi to je úplně normální a prej to má kadá. Tomu jsem moc nevěřil a dotazem u známých vlastnící tuto motorizaci zjistil, e kecá. Dnes u je toto auto dva roky ve stejném bazaru, jen při občasných internetových návtěvách jsem si viml, e u má litá kola a asi i lepí gumy.
Letos jsem koupil na inzerát. Auto bylo asi před esti lety dovezeno z D. Odhaduju, e tam nejspí slouilo jako předváděcí, nebo tak něco, protoe dle TP r.v. 2002 a první registrace a 2004. Tady jsem to koupil taky od starího pána, a jeliko jsem ho viděl, tak to je pravda |
| |
| |