| | |
23.12.2011 19:24 -
Koupě Citroenu C5 - z jaké země?
|
2435334
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
Zdravím chtěl bych si koupit u snad konečně C5 ale nevím jestli to risknout tady u nás v republice nebo si radí připlatit za dopravu a zajet si do DE dík moc za názor
Zdravím chtěl bych si koupit u snad konečně C5 ale nevím jestli to risknout tady u nás v republice nebo si radí připlatit za dopravu a zajet si do DE dík moc za názor :-)
|
|
23.12.2011 19:31 -
Re: Koupě Citroenu C5 - z jaké země?
|
2435337
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
to spí záleí na tom, na jaký kus natrefí
kdy dobře vybere, tak můe tady kupit lépe ne v zahraničí
to spí záleí na tom, na jaký kus natrefí :-)
kdy dobře vybere, tak můe tady kupit lépe ne v zahraničí
|
|
23.12.2011 19:37 -
|
2435342
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Já to neriskoval a nechal jsem si ji přivézt z Germany. Ve výsledků vyla jetě levněji, ne v CZ a stav i dokumentace naprosto O.K. V bazaru bych auto nekupoval. Nejsou jistě vechny bazary patný, ale pravděpodobnost, ze s tebou bazarnicka buzna vypece je veliká.
Já to neriskoval a nechal jsem si ji přivézt z Germany. Ve výsledků vyla jetě levněji, ne v CZ a stav i dokumentace naprosto O.K. V bazaru bych auto nekupoval. Nejsou jistě vechny bazary patný, ale pravděpodobnost, ze s tebou bazarnicka buzna vypece je veliká.
|
|
23.12.2011 19:38 -
|
2435343
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
no tvůj dotaz vypadá jakoby C5 se dala koupit jen v ČR nebo v D, nezapomeň, e v D jsou stejní lumpové co se týče bazarů (hlavně turecky znějící jména prodejců), jinak si zaloil zbytečné vlákno, tady má 43 stran a tam se snad doví co bys potřeboval: .link.
a jinak jeden ná člen Luki c5 prodává a ten tě neoulá, podívej se vpravo dole do inzerce
no tvůj dotaz vypadá jakoby C5 se dala koupit jen v ČR nebo v D, nezapomeň, e v D jsou stejní lumpové co se týče bazarů (hlavně turecky znějící jména prodejců), jinak si zaloil zbytečné vlákno, tady má 43 stran a tam se snad doví co bys potřeboval: http://www.c5club.cz/diskuze/vseobecna-ne-technicka-diskuze-o-c5/660718-koupe-citroenu-c5/
a jinak jeden ná člen Luki c5 prodává a ten tě neoulá, podívej se vpravo dole do inzerce ;-)
|
|
23.12.2011 20:57 -
|
2435371
|
|
Darja
|
|
|
Lucembursko... čím dál na západ.. tím líp...
Lucembursko... čím dál na západ.. tím líp...
|
|
23.12.2011 21:15 -
|
2435377
|
|
jumep
|
|
|
Slovensko, a?
zeme puvodu nema nic spolocne zo stavom auta ...
Slovensko, a?
|
|
23.12.2011 22:26 -
|
2435392
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
a co auta s Italie?
a co auta s Italie?
|
|
23.12.2011 22:30 -
|
2435403
|
|
jumep
|
|
|
je uplne jedno, co myslis ze v nasich bazaroch, auta z nemecka, italie atd ..... a potom par domacich ...
lisia sa mozno vybavou (napr. talian najskor nebude mat vyhrievane sedacky, kdezto nejaky severan bude ...) ale stav moze byt super / ojazdena stocena plecka ...
je uplne jedno, co myslis ze v nasich bazaroch, auta z nemecka, italie atd ..... a potom par domacich ...
lisia sa mozno vybavou (napr. talian najskor nebude mat vyhrievane sedacky, kdezto nejaky severan bude ...) ale stav moze byt super / ojazdena stocena plecka ...
|
|
23.12.2011 22:48 -
|
2435415
|
|
Darja
|
|
|
Vechno co jsem viděla z itálie, tak to byl humus. ani né technicky, ale vizuálně.
A na krajině záleí, jumepe, jinak si protiřečí. Jak si psal s výbavou, co země, to jiná výbava
Vechno co jsem viděla z itálie, tak to byl humus. ani né technicky, ale vizuálně.
A na krajině záleí, jumepe, jinak si protiřečí. Jak si psal s výbavou, co země, to jiná výbava
|
|
23.12.2011 23:30 -
|
2435425
|
|
jumep
|
|
|
na krajine nezalezi pokial ide o jazdene auto a jeho stav, to su myslim odlisne veci ako vybava atd., vybava ale je zasa uplne ina tema, myslim ze tu je otazka o stave auta a vhodnosti kupy
na krajine nezalezi pokial ide o jazdene auto a jeho stav, to su myslim odlisne veci ako vybava atd., vybava ale je zasa uplne ina tema, myslim ze tu je otazka o stave auta a vhodnosti kupy
|
|
24.12.2011 06:19 -
|
2435438
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Souhlas s Mahony. Taky mám Itala. Tato auta se téměř nepotkají se solí. Na druhou stranu C5 obecně nemá zásadní problém s korozí.
Souhlas s Mahony. Taky mám Itala. Tato auta se téměř nepotkají se solí. Na druhou stranu C5 obecně nemá zásadní problém s korozí.
|
|
24.12.2011 10:39 -
|
2435457
|
|
jruze
|
|
|
Má předcházející C5 byla také I. -vypadala hezky - u výroby měla snad půl milionu Km(oni mají hubenou,ale dlouhou republiku a lítaj asi z jednoho konce na druhý)-vechno dobré a na elektroniku,která začla po roce zlobit a to je bohuel to nejhorí na C5.(nebýt elektroniky tak to bylo auto s podprůměrnými náklady na opravy)
Má předcházející C5 byla také I. -vypadala hezky - u výroby měla snad půl milionu Km(oni mají hubenou,ale dlouhou republiku a lítaj asi z jednoho konce na druhý)-vechno dobré a na elektroniku,která začla po roce zlobit a to je bohuel to nejhorí na C5.(nebýt elektroniky tak to bylo auto s podprůměrnými náklady na opravy)
|
|
24.12.2011 10:53 -
|
2435458
|
|
Hanz 397
|
|
|
Darja napsal(a): Vechno co jsem viděla z itálie, tak to byl humus. ani né technicky, ale vizuálně.
Já mám C5 původem z F a krom 5tých vrat bylo ve při koupi rzí netknuté,výbava plná,jen mám studené sedačky a Xsa je původem z I,má 240000km,výbavu má taky slunou a mimo výfuku,který nám teď upadnul,je na svůj věk v hodně dobrém stavu. Myslím,e na zemi původu ani tak moc nezáleí. Spí na tom,jak se k autu původní majitel chová.
Já mám C5 původem z F a krom 5tých vrat bylo ve při koupi rzí netknuté,výbava plná,jen mám studené sedačky a Xsa je původem z I,má 240000km,výbavu má taky slunou a mimo výfuku,který nám teď upadnul,je na svůj věk v hodně dobrém stavu. Myslím,e na zemi původu ani tak moc nezáleí. Spí na tom,jak se k autu původní majitel chová.
|
|
24.12.2011 11:08 -
|
2435460
|
|
C5stepan
|
|
|
C5 sedan automat 2005. Koupeno v ČR, země původu DK. Tacho 140 tis. km, stočeno min. 60 tis. (2x servisní interval á 30 tis.) - zřejmě u dovozce. Po 2 letech naprostá spokojenost - bez koroze, zatím i bez větích problémů. Take je to kus od kusu, jen je třeba mít astnou ruku a tu Ti Michale přeji!
C5 sedan automat 2005. Koupeno v ČR, země původu DK. Tacho 140 tis. km, stočeno min. 60 tis. (2x servisní interval á 30 tis.) - zřejmě u dovozce. Po 2 letech naprostá spokojenost - bez koroze, zatím i bez větích problémů. Take je to kus od kusu, jen je třeba mít astnou ruku a tu Ti Michale přeji:palec!
|
|
24.12.2011 11:10 -
|
2435461
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Jumep má pravdu - jedná se o stav - ne o výbavu, kecy o zemi původu jsou jen kecy a předsudky, mám taky itala a látka, sedačky, tapec obecně byly netknuté. Opravdu záleí předevím na tom kdo si v tom vezl zadeček, jak se choval k motoru a autu obecně. Asi je taky důleité jestli je provozované pouze ve městě, nebo vyjídí dálky po dálnici a bla bla bla. A na koupě auta je tu jiné téma, včetně co ve udělat ne mi bude říkat pane
Jumep má pravdu - jedná se o stav - ne o výbavu, kecy o zemi původu jsou jen kecy a předsudky, mám taky itala a látka, sedačky, tapec obecně byly netknuté. Opravdu záleí předevím na tom kdo si v tom vezl zadeček, jak se choval k motoru a autu obecně. Asi je taky důleité jestli je provozované pouze ve městě, nebo vyjídí dálky po dálnici a bla bla bla. A na koupě auta je tu jiné téma, včetně co ve udělat ne mi bude říkat pane ;-)
|
|
24.12.2011 11:51 -
|
2435470
|
|
Darja
|
|
|
abyste se nepoto...
Dycinky je důleitej stav, ale jsou země, kam se dováela socka výbava (viz manuální klima a kličkovihadla), například.
Osobně preferuji západní země, protoe u jen cesty tam jsou v jiném stavu. Pak je důleité, jestli země není solící maniak... vechny C5 maj okolo 200tis a vechny jezdí i v zimě. Kolik lidí si při koupi dovezeného auta kouká pod něj? Kdy se dovezla moje pětka, dole byla netknutá, teď je to vorezlý, a hamba!
abyste se nepoto...
Dycinky je důleitej stav, ale jsou země, kam se dováela socka výbava (viz manuální klima a kličkovihadla), například.
Osobně preferuji západní země, protoe u jen cesty tam jsou v jiném stavu. Pak je důleité, jestli země není solící maniak... vechny C5 maj okolo 200tis a vechny jezdí i v zimě. Kolik lidí si při koupi dovezeného auta kouká pod něj? Kdy se dovezla moje pětka, dole byla netknutá, teď je to vorezlý, a hamba!
|
|
| |
|
|