erste
|
14.12.2011 16:20 -
Re: FAP - Filtr pevných částic
|
|

|
pre Jumep: Tieto diskusie nie su o hnevani sa ale o vysvetlovani si veci navzajom a doplnani sa medzi sebou t.j. viac hlav viac rozumu a viac aj spoznavania novych veci. Nechcel som to sem davat ja, lebo som vedel ze to dobre myslis a ze stacilo mozno len aby si Ty vo svojom prispevku zmenil slovosled, ci zmenu slov. Pre tych co presne vedia co si tym myslel by sa mohlo stat moje verejne upozornovanie smiesne a zbytocne a mohol by to byt dovod na okamzitu kritiku proti mojmu prispevku. Su tu niektori taki zapaleni. No musime pochopit aj tych co su pre nich tieto druhy technologii uplne nove, a ze pre nich je polopatisticke vysvetlenie niekedy az potrebne.
No doba a tym padom aj technika ide vsak velmi rychlo dopredu, predbieha nas, a to co sme tu prave teraz spolocnymi silami o vstrekovani a regeneracii filtra FAP vysvetlili, zachvilu aj tak nemusi byt pravda a nejaky FAP, ci pracovne takty motora budu riesene uplne inak, alebo mozno ani nebudu ziadne (elektromobil a ja neviem este aky iny vynalez ....)!!! |
| |
| |