Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP - Filtr pevných částic
jumep
13.12.2011 23:56 - Re: FAP - Filtr pevných částic
Moder?tor
vidim ze necitate ... nehladate

regeneracia je 5ty vstrek
bezna prevadzka motora su 4 vstreky za dobu, pri regeneracii sa pridava 5ty, ktory ide do otvoreneho vyfukoveho potrubia, kde v rozzhavenom filtry tato nafta naprasena zacne horiet a spali sadze

vdaka eolysu, tieto horia pri nizsej teplote ako bez eolysu

ps. kedze som bol napomenuty za slabo rozpisane, tak toto sa opravujem:

Takto napisane to navadza k tomu aby si ludia prepocitali, ze ak 1 prac.doba 1-ho valca ma 4 takty, ze tie vstreky su teda len po jednom v kazdom valci. Toto vsak plati pre stare naftaky kde bolo nizkotlakove vstrekovanie. Pretoze niektori nemaju ani sajn co dokaze novodobe vysokotlakove vstrekovanie Common Rail pri jednom takte, je to treba lepsie vysvetlit, ci napisat. Niektore Common Rail robia dokonca az 7 vstrekov za jeden takt. Rozdelene su na 5 predvstrekov, ktore umoznia pomalsi narast expanznych tlakov, az 6-ty vstrek je hlavný, ten sa postará o vytvorenie zapalnej zmesi a v tomto pripade az 7-mi je potom ten co o nom Ty pises, tzv. oneskoreny vstrek, ktory zabezpecuje cistotu spalin takym sposobom ako aj pises. Takze pravdepodobne dobre myslis, len skus ten svoj prispevok opravit tak aby to nevyzeralo ze len 4 vstreky sa udeju pocas pracovneho cyklu (doby) v celom motore. V tom mojom priklade to je pri 4-valci potom 4valce x 7vstrekov co je spolu az 28 vstrekov za jeden pracovny cyklus (dobu) motora..

- diky erste, snad sa nenahnehnevas ze som to neprepisoval ale len okopiroval

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator