Roozena
|
12.12.2011 10:52 -
Re: Couvaci kamery pro MayWay navigaci
|
|

|
Zrovna tuhle kameru jsem cca před měsícem instaloval. Jednak - cena v linku je vraedná - dá se sehnat kolem litru. Při montái to chce trochu myslet a ne se na to těit, jako já - kamra je určena pro pravou stranu (ne pro levou, jako se to povedlo mě) Obraz a úhel záběru je perfektní - a na tolik, e se musí zvyknout, e co v kameře vypadá jetě daleko, je napříjemně blízko.. Dále - je to jen můj poznatek, ale osvědčilo se mi postavit si zpoďovač odpojení kamery - vyřadim zpátečku a kamera zůstane jetě cca 5 sec zapnutá. Při parkovacích manévrech se to hodí.
Jetě k detekci stran BSI "chybějící" árovky v osvětlení. Nezaznamenal jsem nic. LED diody v modulu kamery mají téměř stejnou chromatičnost, jako árovky, take to nepůsobí ani nijak ruivě.
Co se tejče AV vstupu navi - dá se to jednodue otestovat jakýmkoliv AV signálem (z DVD, DVBT receiveru atp.) Obraz patně nebude plynulý. Elektronika navigace musí signál zpracovat a tomu odpovídá i frekvence obnovy obrzu (max 15 fps), co pochopitelně není pro rear kameru a odezírání na display problém - nehodí se ke sledování filmů ale to snad ani nikdo takto nepouívá. Zároveň nedoporučuji pouívat AV bezdrátové transmitery. Ruení jest značné a na pouívané fcy (2,4Ghz) je toho fůra a přijímač se zejména v městkých aglomeracích často ladí na právě na cizí signály a pak není neobvyklý jev, e se najednou přepne display a zobrazí se kamera na semaforu, security cam z nějakého obchdu či pouhé ruení od AP. |
| |
| |