emi
|
06.12.2011 18:59 -
Re: Nízky tlak na válci - 2.2HDi 98kW
|
|

|
Take potkáno na dvou válcích (1 a 4). Fotky v příloze. V Renault Pokorný se na servisu vyjádřili, e to jejich chyba není. Nebo řeili těsnění a to tohle nezpůsobilo. Sice jsem je před opravou prosil a prověří, co se běně dělá při sundání hlavy, e to zaplatím, kdy u je to dole. To samo nemám písemně a technik mě s tímhle argumentem odpálkoval, e by v tom případě dělal komplet generálku a 30-50 tisíc bych nedal. 30-50 bych nedal, ale 5-10 bych neváhal. A to podotýkám, e se nezeptal na nic. Podle toho jak to popisoval, tak to rozebrali, vyměnili těsnění a dali do kupy. Nevím jestli tenhle postup je normální, chci to s nimi dál řeit, ale nejsem mechanik, tak mi jaksi dochází argumenty proti jejich "Je nám velice líto, ale to je únava materiálu". Btw od té poslední opravy jsem najel 6814.
Jsem bez auta a celkem nevím jak to dál řeit.
Oprava odhadovaná přes 30 tis. To do toho u nevrazím. Chtěl bych se zeptat na kolik by tak orientačně vyla hlava-motor z vrakáče? Zda to má vůbec smysl takto řeit, nebo co zbylo prodat a minimalizovat aspoň ztrátu? |
| |
| |