| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5 |  |
hegisek
|
26.11.2011 12:37 -
Re: LPG a C5
|
|

|
running napsal(a): B737 napsal(a): Čau, nemám sice C5, ale Xantii s 1.8 16V a na plyn mám nalítáno asi 90tk (k plné spokojenosti). Dnes ceny sekvence klesly a někde ke 23tis za čtyřhrnek ale průměr asi bude kolem 25tis. Záleí, kterého výrobce LPG systému zvolí (kadopádně jedině sekvenční vstřikování) a hlavně kdo Ti to bude montovat. Z ČB to nemá daleko do Strakonic, co je asi největí dovozce LPG systémů do ČR a mají hlavně pobočky po cele republice. Hlavně nekoukej na jen na cenu montáe. Na montái sice můe uetřit nějakou tisícovku, ale jak se říká....kdy dva dělají toté, nemusí to být toté...  a C5 chce své...
Tento motor jsem chtěl speciálně kvůli LPG, jezdil jsem léta na P405 Break LPG, pohoda, jene právě ze Strakonic mi před dvěma lety zaslali nabídku s cenou 40000! Tak sem siřekl, e počkám. Ona původní cena byla 34t. ale na to se nabalily různý doplatky. Jak v cestovce na zájezd  , nepředpokládám, e se budu C5tky zbavovat,take úvahy o zplynování jsou.......původně jsem si vybral taky Strakonice, jak píe kolega nademnou, te tam jistota a zkuenost, ale těch 40t. mě dostalo 
já mám 3l V6 a platil jsem za stag 30tis a super!!!!zatim mám 8tis km |
| |
| |