Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5
Kulda
22.11.2011 17:20 - Re: LPG a C5
99
Při revizi by ti měli dát potvrzení o prodělané revizi. Já mám od té firmy co mě to montovala takovej techničák LPG, kam zapisují všechno kolem. Sou tam rozepsané kontroly, po kolika km atd. Jinak, bez revize opravdu neudělají STK. A policajti po mě nikdy nic k LPG nechtěli, stačila STK a techničák.
Jinak jsem byl o víkendu na digu a adaptaci motoru a po 2 dnech mě včera nakočila hláška DSF a následně po nějakých km se mě vyplo ABS/ASR. A dnes už tam je jenom DSF a svítí kontrolka motoru. Podle mé zkušenosti je potřeba zeštelovat bohatost směsy. V pátek su objednaný u těch mojich "kouzelníků", ale mám pochybnosti, že zrovna oni, po tom všem, to udělají na jedničku. Mám problém pouze se starty na beneli, první moment mě to nechce držet otáčky a se spožděním to reaguje na pedál. Na LPG super, spotřeba hovoří za vše. Po adaptaci to maže a startuje perfektně, tak seštelovat tu směs. Uvidím v pátek jestli nevyrazím směr Prágl

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator