Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP - Filtr pevných částic
Majk-fox
13.11.2011 20:35 - Re: FAP - Filtr pevných částic
99
M.P napsal(a):
Už to chvíli sleduju , a taky si nemyslím že FAP za devítku je nějak drahej . Teď jsem koukal předevčírem to speciálu Světa motorů kde se o FAPech píše , a právě FAPy pro káry z koncernu PSA jsou nejlevnější . Takovej FAP na Hondu ( pokud si dobře pamatuju ) stojí mnohem více než současná cena C5 kdekoho z nás ... a je to šestimístná suma . A v porovnání ceny blbýho multifunkčního displeje na mojí C5 a nějakýho FAPu ( kterej naštěstí nemám ) je ještě ten FAP levnější ... A nejsem si zcela jistej kdo je ten zmíněnej , kdo vykuchal ten FAP , ale na 99% vím kdo to je , přesto se za pár tisíc km chystám mu svěřit mou C5 do ruk . Zřejmě je to , jak pozoruji z příspěvků , jeden z mála co se prezentuje svou kvalitní prací a rozumí tomu .

Bavil jsem se s ním o tom ještě, když jsem si vyzvedával auto. V mém fapu bylo popraskaná keramika a zanesení bylo v takovém stádiu, že nebyla jiná volba, udělal to tak, že ho tam kdykoliv můžu koupit a nechat od něj připojit, protože ten starej se už nadal zachránit. JInak maximální spokojenost s tímto servisem !!

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator