Majk-fox
|
13.11.2011 20:35 -
Re: FAP - Filtr pevných částic
|
|

|
M.P napsal(a): U to chvíli sleduju , a taky si nemyslím e FAP za devítku je nějak drahej . Teď jsem koukal předevčírem to speciálu Světa motorů kde se o FAPech píe , a právě FAPy pro káry z koncernu PSA jsou nejlevnějí . Takovej FAP na Hondu ( pokud si dobře pamatuju ) stojí mnohem více ne současná cena C5 kdekoho z nás ... a je to estimístná suma . A v porovnání ceny blbýho multifunkčního displeje na mojí C5 a nějakýho FAPu ( kterej natěstí nemám ) je jetě ten FAP levnějí ... A nejsem si zcela jistej kdo je ten zmíněnej , kdo vykuchal ten FAP , ale na 99% vím kdo to je , přesto se za pár tisíc km chystám mu svěřit mou C5 do ruk . Zřejmě je to , jak pozoruji z příspěvků , jeden z mála co se prezentuje svou kvalitní prací a rozumí tomu .
Bavil jsem se s ním o tom jetě, kdy jsem si vyzvedával auto. V mém fapu bylo popraskaná keramika a zanesení bylo v takovém stádiu, e nebyla jiná volba, udělal to tak, e ho tam kdykoliv můu koupit a nechat od něj připojit, protoe ten starej se u nadal zachránit. JInak maximální spokojenost s tímto servisem !! |
| |
| |