Pablik1
|
04.11.2011 10:40 -
Re: Sportovní vzduchový filtr
|
|

|
jumep napsal(a): no ta vaha odisla zato ze ten clovek to nevedel impregnovat a nasalo mu to impregnacny olej na vahu .... dalsie dosledky netreba komentovat filter pri felicii a pri C5, hlavne C5 o ktorej sa bavime ma jeden obrovsky rozdiel porovnaj si velkost sania a plochu filtru, tam kde sa feliciovy zanese za par km, lebo ma malu plochu, ma c5 este obrovsku rezervu na plochu filtra vynimka je 1.6, ktora ma filter maly ... a je mi jednoduchsie kupit jeden papierak, povolit 4 sroby a vyhodit stary, nahodit novy, zasrobovat papierak menim vzdy pri vymene oleja tak ako aj ostatne filtre, povazujem to za samozrejmost cize osobny pohlad ... ak mas cas a chut cistit filter casto (min 2x do roka alebo kazdych 5000km, podla prostredia) a vies ako na to ... daj si ho tam ... ak si bezny spotrebitel, nevymyslaj a ostan pri papieraku s tou pelovou vlozkou - tj. plstou Ahoj jětě jednou jsem se chtěl vrátit k tomuto tématu.píe o velikosti filtru+velikosti sání.Nevím sice jestli mám airbox správný typ pro 2.0hdi ale řekl bych e co se týká velikosti filtrované plochy felicie=citroen tak mi to přijde stejně velké(cm2)ted jsem klukovi měnil náplně+filtry felda 1.6.a to nemluvím o velikosti sacího potrubí kde citron má sání 2x.větí-take se mi zdá e můj papírový filtr je dost malý.Opravdu nevím jestli mám origo airbox zřejmě je to po bouračce tak tam třeba nacpali co kde nali(vrakáč atd.protoe i váhu mám z vrakáče) |
| |
| |