Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Sportovní vzduchový filtr
Pablik1
27.10.2011 11:56 - Re: Sportovní vzduchový filtr
99
jumep napsal(a):
no ta vaha odisla zato ze ten clovek to nevedel impregnovat a nasalo mu to impregnacny olej na vahu .... dalsie dosledky netreba komentovat filter pri felicii a pri C5, hlavne C5 o ktorej sa bavime ma jeden obrovsky rozdiel porovnaj si velkost sania a plochu filtru, tam kde sa feliciovy zanese za par km, lebo ma malu plochu, ma c5 este obrovsku rezervu na plochu filtra vynimka je 1.6, ktora ma filter maly ... a je mi jednoduchsie kupit jeden papierak, povolit 4 sroby a vyhodit stary, nahodit novy, zasrobovat papierak menim vzdy pri vymene oleja tak ako aj ostatne filtre, povazujem to za samozrejmost cize osobny pohlad ... ak mas cas a chut cistit filter casto (min 2x do roka alebo kazdych 5000km, podla prostredia) a vies ako na to ... daj si ho tam ... ak si bezny spotrebitel, nevymyslaj a ostan pri papieraku s tou pelovou vlozkou - tj. plstou
já na to koukal ale není tam dostatek místa na kuželový,tak snad jen podle LINKu kde je vyobrazený plochý.a ta váha vzduchu nevím jak vypadá v citonku ale v seatu byly 2tenké vlákna(asi jako H4 beze skla)taky jsem to měl olepené marasem tak jsem to nastříkal spreyem na čistění brzd.kotoučů a v poho-nic jsem nepokazil a vlákna svítila novotou.jen bych se chtěl optat at nemusím to hledat v niti VAHA VZDUCHU,mám v autě zabudovanou váhu asi z vrakoviště(je popsaná býlím fixem ale je na ní:HDi 2,2 je nějaký rozdíl mazi váhama 2,0hdi a 2,2hdi??? dík P.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator