Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5
Vladimír
22.10.2011 22:59 - Re: LPG a C5
99
tief napsal(a):
Hmm no ked to tak citam tak skorej napis "hnusnej firmy co mi znicila auto" se zbavit ... plyn ako takovy nie zdroj tvojich problemov ale firma co to montovala. Vyborna firma na plyn je HL propan: .link. Nezabudni do CCCA napisat ktora firma ti robila montaz a upoznit na ich leve ruce ...

Tak přátelé, dal jsem na radu Tiefa a dal auto ještě prohlédnout do HL propanu. Našli mi tam, že jsem měl asi chudou směs, to seřídili. Taky mi doporučili výměnu svíček, což jsem učinil. Řekli mi, že jsem možná ty "odpálené" cívky nechal měnit zbytečně. V normálním (ne plynařském) servisu jim prostě diagnostika ukáže nefunkční cívky, tak oni je prostě vymění. Přitom jsou třeba v pořádku, jen nedostávají impulz. Teď tedy auto zatím jezdí na plyn dobře, hlášky Antipollution fault a Catalyc converter fault se neobjevují. Že by ty moje šílené problémy, o kterých jsem se tady široce rozepisoval, zmizely ? Mám dobrou náladu a všechny zdravím. Vladimír

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator