Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Chiptuning
rocesko
14.10.2011 21:27 - Re: Chiptuning
99
Ja verím, že niekomu zvýšenie výkonu prinieslo aj problémy, ale jeden z dôvodov môže by aj to, že ak kúpim auto po 4 majitežovi a servis na vozidle mohol by zanedbaný " veď to ešte nemusím meni " a podobne a potom si kúpim auto ja ako 5. majitež a dám si zvýši výkon a proste tam niečo nevydrží, lebo chudák auto nemalo základnú údržbu, tak to je bohužiaž tak. Ale ak ja mám auto od nova a viem, že pravidelná údržba bola vždy v poriadku a samozrejme nielen údržba, ale aj prevádzka bola diametrálne odlišná, tak to sú dve rôzne skúsenosti ktoré budú zákonite deli užívatežov ktorý majú skúsenos so zvyšovaním výkonu.

Nehovoriac o tom, aký je dnes vežký sortiment s menej kvalitnými náhradnými dielmi. Niekto si tam jednoducho dá vymeni tie najlacnejšie diely čo sa dá niekde aby ušetril a potom sa čudujeme, že asi to bude tým čipom keď Vám tom sklepalo, ale to že má rozvod z Číny za tretinovú cenu už nikto nerieši.
Proste aký pán taký krám.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator