| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5 |  |
Vladimír
|
16.09.2011 13:05 -
Re: LPG a C5
|
|

|
Jetě k mým íleným potíím: Kdy jsem z čirého zoufalství asi 3 měsíce jezdil jen na benzín (mám ten plyn asi rok), tak potíe ustaly, neobjevovaly se ádné hláky Antipollution fault ani Catalyc Converter fault. Jakmile jsem zase začal jezdit na plyn, nenechaly potíe na sebe dlouho čekat. Je pravda, e u C5 V6 cívky válců ve 100 000 km odcházejí (jak píče Tief), ale mně u to začalo odpalovat i ty vyměněné, nové cívky (u jsem tam dal vechny nové). Mimochodem, co to jsou ty "debilní plynové svíčky ? Nevím, zda je tam nemám, ale asi ne. Já vím, e reklama je zde nepřípustná, ale nevíte náhodou někdo o opravdu spolehlivé firmě, kde by zjistili, co se to s tím mým neastným autem děje ? (viz moje 2 předchozí zoufalé příspěvky) ? Ta firma, kde mi to dělali, si s tím vůbec, ale vůbec neví rady. Byl jsem u nich za ten rok snad 5 krát, v normálních servisech asi 10 krát a v nich vesměs označovali jako příčinu potíí plyn. Ona by to opravdu musela být náhoda, e vechny obtíe se náhodou projevily jen tehdy, kdy je tam ten plyn a je to přepnuto na plyn, a jindy vůbec, ani asi 2 roky předtím vůbec, a zmizejí, kdy přestanu na plyn jezdit ... No, nezbývá ne přiznat poráku, a hnusného plynu, který mi totálně zničil auto, se zbavit. Vladimír |
| |
| |