bravoGT
|
29.08.2011 21:33 -
Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
|
|

|
mas pravdu,ale ani 10 odborniku ti nerekne jestli je nacate cerpadlo nebo jestli odchazi podavaci ci vstriky.
ani kdyz budes jezdit hodinu a delat live data tak ti garantuju,ze nemas ani 50% sanci,ze nekoupis auto co po 10 tis nezadre cerpadlo. zvlast s nasi kvalitni naftou. JTD resim pres 2 roky mam ruzne zkusenosti ty nejhorsi jsou,ze se zadrelo cerpaldo a potkal motor. pak treba,ze kamos vymenil pro dobro veci kladky a remen altiku a klimy pak jeste remenici a tim jak to utahl okamzite oddelal setrvacnik to mi nidko neveri,ale am to logiku. veci jako snimac oltacek kliky nebo vacky jsou prkotiny,ale takovy DRV co cidlo tlaku RAILU uz nejsou prdel. kdyz je nekdo podnikatel a najede 40 tis rocne vubec ho to netrapi. Muzete rict,ze ja koupil vranu,ale 10 dalsich mely mensi vranu ale behem roku vymenily tolik veci,ze nasledny prepocet na kilometr je ne 1,8 kc,ale tak 5. Kdybyb to bylo,takze sednes a jezdis a treba za 3 roky odejde jenda vec klidne si koupim zase diesel a verim,ze nebudu mit problemy se startem v zime kvui vadne RJ zhaveni nebo tekoucim vstrikum do prepadu vis. Pro informaci ja mam auto stocene ze 183 tis na 100 tis coz je velice pekny,ale dvouhmota, vstriky, obe cerpadla, remenice, DRV jsou KO. to nemluvim o tom,ze sem samozrejme menil spojku a dokonce chladic motoru. Motor dokaze najet 400 tis,ale na dalnici v nemecku v cesku na nasi naftu velice tezko a ten kdo tolik najede taky jezdi do zahranici a casto tam tankuje. |
| |
| |