Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
bravoGT
29.08.2011 19:47 - Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
99
cauky zaregistroval jsem se tady abych se poradil s lidma co z temahle autama maji zkusenosti. Rad bych vyjasnil mou situaci. V teto chvily mam fiat bravo JTD(HDI) spokojenost je co se tyce spotreby a obrovske sily po chiptuningu,ale vzhledem k tomu,ze jsem se natrapil z mnoha oprava jak podvozku tak karoserie a motoru jsem nucen koupit asi nove auto. i dkyz jsme behem 10 ujetych tis km do auta dal za material 35 tis kc a prace byla zadarmo,protoze udelam vse s kamosem a jen veci jako rozvody davam do servisu.
Soucasna zavada je asi odchazejici vysokotlake cerpadlo,protoze blbne DRV a vypina motor a sitko bylo ucpane coz moc dobre vseci znate z bratricka HDI.
Abych se dostal k veci.Proc sme si vybral C5tku? duvodu je spousta jednim je,ze kamarad je citroenak a neda na hydrauliku dopustit a ja sam bych ocenil moznost zvednout auto nahoru pri vyjezdu na chalupu.
Dalsi je porizovaci cena verzus vybava vozu a taky pomerne dost levne ND na tom ja si dost baziruju, protoze v autodilech se pohybuju docela dost(objednavam je s velkou slevou pro klubaky ze zahranici) a muzu to opravdu posoudit. Co vlastne potrebuju? Protoze najezdim max 12 tis km rocne diesel i pres dobre zkusenosti s velkym kroutakem a spotrebe okolo 7 litru na trasy do 10 km neprichazi v uvahu.
Kroutak je pro me dulezity,protoze jezdim porad velke kopce a to aj s vozikem a nejakych 140 nm co maji 1,6 ve vsech autech mi nestaci ani nahodou pro informaci soucasne mam asi 290 Nm 96 Kw nezmerenych na brzde.V C5tce je bohuzel malo benzinu a 3l bych opravdu vynechal,protoze na nej slysim jen negativa. plus by byl jen zvuk V6stky,ale to me opravdu nepresvedci. 1,8cka je hoodne slaba na tu vahu vozu,ale zase bych se vlezl do dobre sazby povinneho a spotreba by snad na 12l na kratke trate nesla.o 12l mluvim hlavne, protoze opravdu vim kolik si umi kazdy benzinak vzit na courackach po meste a tyk uz prepocitavam spotrebu s LPG , ktere urcite chci pokud mi schvalite,ze jsou pro ne tyhle motory vhodne.2litr by byl idelani myslim,ze by se clovek aj malicko svezl 190 Nm by bylo docela OK a spotreba by se dala s LPG snest.
Otazka je. zerou ty motory opravdu moc olej? na co jsou choulostive? poruchy elektra cidla pak hlavne jak jsou cenove narocne zapalovaci civky a jak odchazeji. kolik realne ten motor najede a v jakems tavu byvaji ty auta dotahle zvenku? samozrejme v kazdme bazaru je 120-170 tis a absolutne vsechny i kdyz se serviskou maji o 150 tis vic. Jsem clovek co chce sve poradne zvazit a musim pocitat i s pripadnou GO motoru.kdyz jsme u GO motoru vybiral jsem aj mezi RENAULTEM LAGUNA,ale tam jsou neskutecne drahe motorove dily a vseobecne vsechny speciality jako lozisko v brzdovem kotouci je opravdu draha zalezitost nebo cena zdvihatka ventilu za 800 kc kus plus jeste vahadla za dalsich 900 kus.
kdyz uz mluvim o konkurentech,tak moc se mi libi PEUGEOT 407,ale tam je slozitejsi zadni naprava a spousta dilu krom motoru jsou drazsi,ale zase je to peknejsi auto bez urazky.
Byl bych rad kdyby jste napsaly nejake zakladni veci s cim byvaji problemy a co by me mohlo treba vadit a odradit. Pro info co bych chtel za vybavu,protoze sme uvazoval o AUDI 14,A6 hlavne kvuli 4X4 tak mi lezi na srdci hodne navigace. ne ze bych prave ji potreboval mam extreni,ale ten interier je hodne oziven i kdyz zrovna v C5tce je je hodne schovana. urcite chci 8 pytlu, ESP a pak uz veci jako je vyhrev sedel a takove blbinky to mi moc na srdci nelezi. slysel sem ,ze na stare C5 ce jsou spatne xenony a ty bych urcite na aute nechtel vubec na zadnem nemam k tomu dobry vztah. jinak chci investovat za auto co uz bude mit LPG 130-150 tis rok min 2004 a za auto bez LPG do 130 tis.
za kazdne info predem dekuji

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator