TomasT
|
23.08.2011 15:11 -
Re: Auto ztrácí výkon / C5 I 2.0 HDi
|
|

|
TheOne napsal(a): patně ověřitelné věci ? Lanko plynu jde vidět. jdene zkusí lápnout druhý se dívá( mono i sám jde to rukou. Vzduchový filtr v boxu, jen vyndat a podívat se. Co je na tom tece ověřitelné ? Brzda v sání ? par spon na sroubek. Sání má průměr hadic tak 8 cm... leda e by tam měl krysu! Strana výfuku je obtíná. jinak co píe není problém se podívat. 
No dobře, já vím, spí na to ráno nebyl dostatek času a něco mě stejně napadlo a dodatečně. Moje auto to není, viděl jsem ho dnes poprvé a musel jsem také do práce. U takhle jsme se zdreli testováním váhy vzduchu (prohazováním a projíděním po dálnici) - vypadala ze začátku jako nejnadějnějí adept.
Říkal jsem si, e ty brzdy v sání a výfuku by se projevily na změřeném mnoství vzduchu - nevíte někdo, kolik je u tohohle motoru maximum? (asi se odpoledne zkusím podívat u sebe)
jumep napsal(a): na 4rke to ide do akych otacok potiahnut?
Na volnoběh do omezovače, v zátěi nevím, ale odhaduju, e také a do maxima (5000ot, cca 160km/h) - přesněji musí říct Milan.
To auto jezdí, jak kdy má jen cca 80% výkonu (60-65kW, 180-200Nm) a z toho plynoucí dynamiku - jinak ádný viditelný ani slyitelný problém. Po městě se to vcelku ani nepozná, ale mimo město a s naloeným autem to u vadí (kdy to pak na dálnici v kopci na 5ku zpomalí ze 150 na 120). |
| |
| |