Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Chiptuning
Luboš74
11.08.2011 13:02 - Re: Chiptuning
Za?iato?n?k
Luboš74 napsal(a):
Mikra napsal(a):
Krista Pána nad Labem, to je jako u blbečků. Když si přečtu vlákno o tom, proč si kdo pořídil C5, tak tam čtu samý pohodlí, klídek, prostor, veliký, krásný.... , ale nikdo nepíše, že proto, aby s tím závodil. Ve vlákně o C5 1.6 HDi se zase píše, že to má dostatek výkonu a pod. Tak co se tu pořád řeší. Kdo si koupil C5, tak je asi spíš kliďas a nebo si vybral špatný auto. Chipovat se dá kde co, jen ty následky tady popsali lidi, který s tím mají zkušenosti a dostávají za to sodu. Nechápu. Luboši. Ty se tady rveš o pár koní, o kterých ti řekla manželka. Připus, že se můžete oba cítit jako já za mlada, když jsem na pincku vymontoval tlumič z výfuku a hned jsem měl závoďáka. Sice to jelo pomaleji a netáhlo, ale ten kravál všechno nahradil. Co se propustnosti filtru týká, tak výrobce s určitým množstvím vzduchu přece počítá a podle toho motor ladí. Vyndej ten filtr úplně a získᚠdalší koně navíc. Z logiky vyplývá, že výrobce je trotl, kterej úmyslně prodává auta pod cenou, která by v případě vyššího výkonu jen za cenu lepšího filtru mohla být vyšší. Výrobce se neštítí dát do auta předražený komponenty, jen na tom debilním filtru má potřebu šetřit. Každý by si chtěl koupit tak laciný auto s 200 koněma a spotřebou 5l/100km, takže cena by mohla být díky zájmu mnohem vyšší. Sebekriticky přiznávám, že by se mi taky líbil větší výkon, ale vracím se zpět na zem a nechávám si o takových zbytečnostech jenom zdát. Jezdím i bez toho a jde to. Ono totiž vždycky všechno může být lepší, ale bohužel i horší.
Ale já jsem netvrdil že auto chci čipovat!!!!!!!!!!!! Já jsem s výkonem spokojený!!!!!!! Jenom jsem chtěl naznačit že se nemusí hned čipovat ale začít u věcí které mohou ovlivni trochu svižnost auta. Manželka jsem psal si stěžovala oprávněně že je auto lenivé. Vytahané lanko plynu. Proto jsem také radil aď se nejdřív mrkne tam jestli to není příčina malého výkonu než hned čipovat.

Darja mi napsala že je třeba pořádně číst. Tak si to i ty pořádně přečti co jsem psal než něco napíšeš.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator