| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Chiptuning |  |
Mikra
|
11.08.2011 12:19 -
Re: Chiptuning
|
|

|
Krista Pána nad Labem, to je jako u blbečků. Kdy si přečtu vlákno o tom, proč si kdo pořídil C5, tak tam čtu samý pohodlí, klídek, prostor, veliký, krásný.... , ale nikdo nepíe, e proto, aby s tím závodil. Ve vlákně o C5 1.6 HDi se zase píe, e to má dostatek výkonu a pod. Tak co se tu pořád řeí. Kdo si koupil C5, tak je asi spí kliďas a nebo si vybral patný auto. Chipovat se dá kde co, jen ty následky tady popsali lidi, který s tím mají zkuenosti a dostávají za to sodu. Nechápu.
Luboi. Ty se tady rve o pár koní, o kterých ti řekla manelka. Připus, e se můete oba cítit jako já za mlada, kdy jsem na pincku vymontoval tlumič z výfuku a hned jsem měl závoďáka. Sice to jelo pomaleji a netáhlo, ale ten kravál vechno nahradil.
Co se propustnosti filtru týká, tak výrobce s určitým mnostvím vzduchu přece počítá a podle toho motor ladí. Vyndej ten filtr úplně a získá dalí koně navíc.
Z logiky vyplývá, e výrobce je trotl, kterej úmyslně prodává auta pod cenou, která by v případě vyího výkonu jen za cenu lepího filtru mohla být vyí. Výrobce se netítí dát do auta předraený komponenty, jen na tom debilním filtru má potřebu etřit. Kadý by si chtěl koupit tak laciný auto s 200 koněma a spotřebou 5l/100km, take cena by mohla být díky zájmu mnohem vyí.
Sebekriticky přiznávám, e by se mi taky líbil větí výkon, ale vracím se zpět na zem a nechávám si o takových zbytečnostech jenom zdát. Jezdím i bez toho a jde to. Ono toti vdycky vechno můe být lepí, ale bohuel i horí. |
| |
| |