radar
|
04.08.2011 10:18 -
Re: Přehled spolehlivosti
|
|

|
Statistika věda je....atd. Měl jsem cca 13 aut různých značk a to od roku 1985. Nikdy jsem do auta nemusel investovat tolik, co do Citroenu. Řeči o tom, e 120 nebo igulík, byly "jednoduchý" auta mě NEZAJÍMAJÍ, stejně tak nějaké porovnávací tabulky. Jde čistě o můj subjektivní zjitění. Mam několik celoivotních kamaradů, jeden z nich se vydal cestou Mercedesů, rovně od roku 1985 a do současnosti. Auta byla vdy přiblině stejně stará, najeto podobně atd. Kdy se ohlédnu zpátky a chtěl bych hodnotit, koho z nás to "více stálo" tak  Řeči o podvozku Citroenů, o nafoukanejch řidičích Mercedesů a jiný kecy mě doslova vytáčej. Někdo tady zmiňoval, e auto Citroen jetě neviděl na laně, pane boe, to je argument....Mně jsi letos mohl vidět na odtahovce i s výbavou na dovolenou, s kolama na střee a to a do Prahy. Jenom bratru za 3500,- Kč za odtah a to je opravdu jen bratru...... Mimochodem ten kamarád s trojcípou hvězdou nikdy na laně nebo odtahovce nebyl. (taky neříkám, e jsem nikdy Medvěda na laně neviděl) |
| |
| |