| | |
03.02.2011 19:13 -
Přehled spolehlivosti
|
2372014
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Koukněte na přehled spolehlivosti .link.
Myslí, e si C5 vede dobře. Vimněte si pozic opěvovaných koncernových vozů.
Koukněte na přehled spolehlivosti http://tn.nova.cz/magazin/auta/novinky/prehled-nejspolehlivejsi-auta-evropy-8-9-let.html
Myslí, e si C5 vede dobře. Vimněte si pozic opěvovaných koncernových vozů.
|
|
03.02.2011 19:15 -
Re: Přehled spolehlivosti
|
2372015
|
|
tief
|
|
|
A zase na prvom mieste to porsche .. divim sa ze tam nie su znacky ako lamborghini, pripadne bugatti Zdroj je evidentne moj oblubeny TUV
A zase na prvom mieste to porsche .. divim sa ze tam nie su znacky ako lamborghini, pripadne bugatti :) Zdroj je evidentne moj oblubeny TUV :)
|
|
03.02.2011 19:15 -
|
2372016
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
C5 je jako víno. Čím starí, tím lepí.
C5 je jako víno. Čím starí, tím lepí.
|
|
03.02.2011 19:17 -
|
2372017
|
|
jumep
|
|
|
jasneze velmi vypovedne tuv v najvypovednejsej krajine sveta ...
jasneze velmi vypovedne tuv v najvypovednejsej krajine sveta ... :)
|
|
03.02.2011 19:34 -
|
2372019
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
O statistikách TUV nemá cenu mluvit, to je jasné. Proč by Porsche nemělo být první: určitě ho nikdo nezatěuje nakládáním plných kufrů jako např. já C5, určitě moc Porschů nejezdí po takových cestách jako u nás. Jinak můj kámo má Porsche Panamera a stále v servisu, mimo jiné měněný motor.
O statistikách TUV nemá cenu mluvit, to je jasné. Proč by Porsche nemělo být první: určitě ho nikdo nezatěuje nakládáním plných kufrů jako např. já C5, určitě moc Porschů nejezdí po takových cestách jako u nás. Jinak můj kámo má Porsche Panamera a stále v servisu, mimo jiné měněný motor.
|
|
03.02.2011 19:45 -
|
2372023
|
|
jumep
|
|
|
to co bolo postnute mi pripomina tuv statistiku
to co bolo postnute mi pripomina tuv statistiku
|
|
03.02.2011 19:46 -
|
2372025
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
jetě jsem neviděl stát citroëna u krajnice nemohoucího
ochcáfku a jiné ano
jetě jsem neviděl stát citroëna u krajnice nemohoucího:palec
ochcáfku a jiné ano
|
|
03.02.2011 19:55 -
|
2372030
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
CC5 napsal(a): jetě jsem neviděl stát citroëna u krajnice nemohoucího
ochcáfku a jiné ano
Já si pořád pamatuju ten obrázek z dálnice s C5 s ohořelým předkem z loňska.
Já si pořád pamatuju ten obrázek z dálnice s C5 s ohořelým předkem z loňska.
|
|
03.02.2011 20:01 -
|
2372032
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
CC5 napsal(a): nemohu souhlasit,
kdy porovná, kolik jezdí v Kocourkově Oktávek a C5ek, tak je jasný, e Oktávek u krajnice je víc. Já u s C5 na laně jel. Kdybych vědě, e jsem rarita, nafotil bych to.
kdy porovná, kolik jezdí v Kocourkově Oktávek a C5ek, tak je jasný, e Oktávek u krajnice je víc. Já u s C5 na laně jel. Kdybych vědě, e jsem rarita, nafotil bych to.
|
|
03.02.2011 20:49 -
|
2372047
|
|
zico
|
|
|
ludia TUV zahrna do statistik len auta s >10.000 kontrolami. tak pls. ziadne spochybnovanie porschatok
A stale som nepocul, ze by niekto uviedol objektivnejsiu statistiku/metodiku. >>> Len sem nedajte niekto link na lichtenstajnsku STK-cku, ktorou prejde az 47 vozidiel rocne
doplnam: ako pozeram, triumvirat Sharan/Alhambra/Galaxy valcuje konkurenciu !!
ludia :-o TUV zahrna do statistik len auta s >10.000 kontrolami. tak pls. ziadne spochybnovanie porschatok :-p
A stale som nepocul, ze by niekto uviedol objektivnejsiu statistiku/metodiku. >>> Len sem nedajte niekto link na lichtenstajnsku STK-cku, ktorou prejde az 47 vozidiel rocne :-))))
doplnam: ako pozeram, triumvirat Sharan/Alhambra/Galaxy valcuje konkurenciu !!
|
|
03.02.2011 20:52 -
|
2372048
|
|
jumep
|
|
|
co moze tuv hodnotit, uz sme to x krat hovorili
tuv neni o aute, ale o servise a majitelovi
edit: co ti povie o realnych vaznych poruchach (auto sa pokazilo a nedostanes sa do ciela) ?
tuv uplne nic - a to sa prave bere podla mna ako statistika spolahlivosti, a nie to ze mu nesvieti ziarovka vo svetle
co moze tuv hodnotit, uz sme to x krat hovorili
tuv neni o aute, ale o servise a majitelovi
edit: co ti povie o realnych vaznych poruchach (auto sa pokazilo a nedostanes sa do ciela) ?
tuv uplne nic - a to sa prave bere podla mna ako statistika spolahlivosti, a nie to ze mu nesvieti ziarovka vo svetle
|
|
03.02.2011 21:17 -
|
2372052
|
|
zico
|
|
|
ja myslim, ze to sedi s realom. renaulty fiaty a alfy su sunty. dobri japonci a dobri nemci zase vpredu. horsi nemci a horsi japonci niekde v strede, PSA nemasne-neslane - - presne toto si clovek vypocuje aj od majitelov tychto aut.
polemizovat samozrejme mozeme, ale pokial neponukneme nejaky iny research (zvlast v rozsahu 8 mil. aut rocne) tak
ja myslim, ze to sedi s realom. renaulty fiaty a alfy su sunty. dobri japonci a dobri nemci zase vpredu. horsi nemci a horsi japonci niekde v strede, PSA nemasne-neslane - - presne toto si clovek vypocuje aj od majitelov tychto aut.
polemizovat samozrejme mozeme, ale pokial neponukneme nejaky iny research (zvlast v rozsahu 8 mil. aut rocne) tak :-)
|
|
03.02.2011 21:19 -
|
2372053
|
|
jumep
|
|
|
tak to bude o subjektivnych dojmoch ... tuv nikdy nebude mat vypovednu hodnotu realnej spolahlivosti
tak to bude o subjektivnych dojmoch ... tuv nikdy nebude mat vypovednu hodnotu realnej spolahlivosti
|
|
03.02.2011 21:48 -
|
2372061
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nemá cenu se tím dál zabývat. Je jasné, e objektivní, přesné a nezávislé to nemůe nikdy být. Jde přece o údaje sebrané ze servisů a pojioven, od výrobců a prodejců, ovlivněné zadavatelem apod. Kadý z nich má své zájmy a jde o jejich OBROVSKÉ peníze. A peníze taky zaplatí tu statistiku. Ani jeden z majitelů auta nechce přiznat, e to jeho je kopek, nato výrobci a prodejci. Prostě někdo má Fiata, na kterého nemusí celý ivot áhnout a jiný má Porsche, na kterém museli vyměnit motor. Kus od kusu. Auta se dneska vyrábí jako stavebnice. Kus z Polska, kus z Japonska, smontováno v Čechách na jedný lince společně s úplně jinou značkou. TPCA Kolín takhle montuje Toyoty, Peugeoty a Citroeny. A ty díly jsou povětinou stejné. Viděl jsem to na vlastní oči. Tak proč by některá značka měla být spolehlivějí? A kdo ty auta montuje? Zedníci, pekaři, truhláři - kadý, kdo se zaučí. ádný odborník s léty zkueností. A je jedno, jestli to je v Audi nebo kodovce. A my se máme mezi sebou masírovat? Napsali článek a my se máme čím zabývat. To je přesně ten účel, který má bulvár splnit. Alespoň neplánujeme revoluce, kdy máme co řeit.
Nemá cenu se tím dál zabývat. Je jasné, e objektivní, přesné a nezávislé to nemůe nikdy být. Jde přece o údaje sebrané ze servisů a pojioven, od výrobců a prodejců, ovlivněné zadavatelem apod. Kadý z nich má své zájmy a jde o jejich OBROVSKÉ peníze. A peníze taky zaplatí tu statistiku. Ani jeden z majitelů auta nechce přiznat, e to jeho je kopek, nato výrobci a prodejci. Prostě někdo má Fiata, na kterého nemusí celý ivot áhnout a jiný má Porsche, na kterém museli vyměnit motor. Kus od kusu. Auta se dneska vyrábí jako stavebnice. Kus z Polska, kus z Japonska, smontováno v Čechách na jedný lince společně s úplně jinou značkou. TPCA Kolín takhle montuje Toyoty, Peugeoty a Citroeny. A ty díly jsou povětinou stejné. Viděl jsem to na vlastní oči. Tak proč by některá značka měla být spolehlivějí? A kdo ty auta montuje? Zedníci, pekaři, truhláři - kadý, kdo se zaučí. ádný odborník s léty zkueností. A je jedno, jestli to je v Audi nebo kodovce. A my se máme mezi sebou masírovat? Napsali článek a my se máme čím zabývat. To je přesně ten účel, který má bulvár splnit. Alespoň neplánujeme revoluce, kdy máme co řeit.
|
|
31.07.2011 11:14 -
Tabulka spolehlivosti aut
|
2403959
|
|
ladinbin
|
|
|
Narazil jsem na tabulk spolehlivosti aut v různých kategoriích stáří. Věčně tady brečíme nad závadami naich cépětek. Je třeba si uvědomit, e ty závady jsou větinou "prkotiny" nepodstatného charakteru. Skutečná spolehlivost se měří vánámi závadami, ohroující bezpečnost majitelů i okolí. Přečtěte si i komentář autora článku (nejen tabulky). Citroen c5 si na tom hlavně v kategorii starích vozů vede více ne dobře. A pro zajímavost - v nejstarí kategorii se na 12. místě umístila Xantia. V karegorii stáří 8-9et ,kam patří větina naich aut, se c5 umístila na 21.místě. Prosím, abyste to ode mne vzali pouze jako informaci. Nemám v úmyslu se zde handrkovat na téma objektivosti této statistiky.
.link.
Narazil jsem na tabulk spolehlivosti aut v různých kategoriích stáří. Věčně tady brečíme nad závadami naich cépětek. Je třeba si uvědomit, e ty závady jsou větinou "prkotiny" nepodstatného charakteru. Skutečná spolehlivost se měří vánámi závadami, ohroující bezpečnost majitelů i okolí. Přečtěte si i komentář autora článku (nejen tabulky). Citroen c5 si na tom hlavně v kategorii starích vozů vede více ne dobře. A pro zajímavost - v nejstarí kategorii se na 12. místě umístila Xantia. V karegorii stáří 8-9et ,kam patří větina naich aut, se c5 umístila na 21.místě. Prosím, abyste to ode mne vzali pouze jako informaci. Nemám v úmyslu se zde handrkovat na téma objektivosti této statistiky.
http://www.autorevue.cz/nejspolehlivejsi-auta-dle-tuv-report-2011
|
|
31.07.2011 23:51 -
|
2404103
|
|
puda
|
Město: Ústí nad Labem, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
statistika je hezká věc,asi jako průměr..........Ve je kus od kusu a věc starostlivosti majitele....Alfa 156,s 350tis km,a bez problémů,Mondeo 18td taky tak,koukněte na německý inzeráty,kolik mají auta najeto. Kolik najede Porsche za rok?? A kudy??Kdy se podíváte na statistiku poruch z německých silnic a porovnáte s autama z naich silnic, no prostě nesrovnatelnééé !! To se asi srovnat nedá.Take drím palce Vem co vyjeli aby taky dojeli bez problémů do cíle své cesty !!!
:-((((statistika je hezká věc,asi jako průměr..........Ve je kus od kusu a věc starostlivosti majitele....Alfa 156,s 350tis km,a bez problémů,Mondeo 18td taky tak,koukněte na německý inzeráty,kolik mají auta najeto. Kolik najede Porsche za rok?? A kudy??Kdy se podíváte na statistiku poruch z německých silnic a porovnáte s autama z naich silnic, no prostě nesrovnatelnééé !! To se asi srovnat nedá.Take drím palce Vem co vyjeli aby taky dojeli bez problémů do cíle své cesty !!!:palec
|
|
03.08.2011 23:14 -
|
2404485
|
|
JaMat
|
Město: Praha 4, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 115 |
|
|
Před pár lety se mi dostala do ruky statistika od německých lutých andělů. Byly v ní zahrnuty výjezdy k jednotlivým značkám a modelům automobilů, procento závad vyřeených na místě a procento závad řeených odtahem.
O čem to vypovídá? O závadách, které zastavily vozidlo. Zejména statistika odtahů, protoe v celkovém počtu výjezdů jsou zahrnuty i výměny defektů gumy, árovky, dolý benzín, startování přes kabely a podobné triviální závady...
V čem je problém? Nebyly tam značky, které mají svojí asistenčku (např. VW Group nebo Mercedes)
Před pár lety se mi dostala do ruky statistika od německých lutých andělů. Byly v ní zahrnuty výjezdy k jednotlivým značkám a modelům automobilů, procento závad vyřeených na místě a procento závad řeených odtahem.
O čem to vypovídá? O závadách, které zastavily vozidlo. Zejména statistika odtahů, protoe v celkovém počtu výjezdů jsou zahrnuty i výměny defektů gumy, árovky, dolý benzín, startování přes kabely a podobné triviální závady...
V čem je problém? Nebyly tam značky, které mají svojí asistenčku (např. VW Group nebo Mercedes)
|
|
| |
|
|