Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5
KostaKE
10.07.2011 21:40 - Re: LPG a C5
99
skusenost s pouzivania LPG na V6:

Posledne 3 tyzdne mi najprv motor nechcel naskocit na drc, potom nechcel naskocit ani po parsekundovom pretoceni a nakoniec ked naskocil tak motorom mavalo tak ze som myslel ze sa urve....

Po vypnuti/zapnuti, hlavne ked sa kus zohrial uz to bolo ok a slo vsetko ako hodinky....

najprv to vyzeralo na zasratu klapku sania, ale cistenie tuto zavadu neodstranilo.

Stale sa to zhorsovalo az nakoniec to "skakanie" bolo stale. Odpozoroval som ze ked to blbne tak nieje funkcne tlacitko LPG - nebolo mozne prepinat medzi BA/LPG (system Landi Renzo)

Diag v LPG servise odhalil problem s zapalovanim v jednom valci - RJ C5 ho odpajala pri chode na benzin a tym zblbla aj RJ LPG. Prehodenie zapalovacej cievky nepomohlo, stale to bol rovnaky valec. Zaver servisu bol zly vstrek na benzin na prvom valci.

Po aplikacii STP Injection cleaner flasticky a potrapeni motora sa stav zlepsil a vyzera to ze pacient este par rokov pozije.

spatne zamyslenie: posledny mesiac som najazdil na dlhych trasach cez 5000km a minimum s toho bolo na benzin... pravdepodobne treba ten benzin pouzivat castejsie.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator