karneval
|
26.06.2011 14:25 -
Výbava C5 break
|
|

|
Ahoj,
obzeram sa po C5 na internete uz dlhsiu dobu a nasiel som krasne zachovaly kusok za dobru cenu - je to verzia Break 2.0 HDi rok vyroby 2002, s full Citroen servisom, dohladatelnou historiou a 180,000 realnymi kilometrami.
Problem je ale vybava. Stravil som vela casu hladanim auta od 1. majitela, kupovane v SR, s uplnou historiou, a ked som po mnohych inzeratoch od poctivych bazaristov, ktori predavaju 8 rocne C5 Exclusive so 120,000 km za 3000 konecne narazil na auto ponukane sukromnikom a splnajuce moje kriteria, dost som klesol na duchu.
Auto ma iba 2x el. okna, radio s MC, iba jednozonova manualna klimatizacia, nema tempomat, ani svetelne, dazdove, cuvacie senzory. Doteraz som si myslel, ze vybava X, resp. SX je zakladna, a ta uz obsahuje Radio s CD menicom aj zadne el. okna.
Zarazilo ma, ze po vsetkych tych dobre vybavenych autach som narazil na takuto Social Edition. C5 sa mi paci prave preto, lebo je to pohodlne a dobre vybavene auto za rozumny peniaz, oproti nemeckym autam.
Mam ist do toho, alebo ma potom bude mrziet, ze pri takom aute mam len Fabia vybavu? |
| |
| |