JirkaŘ
|
10.06.2011 19:47 -
Re: Ventilátor topení / C5 I / II
|
|

|
Take po měsíci je to tady opět.... nejde ventilátor. Co jsem tady četl, mohl by nový tranzistor odejít následkem patného konektoru ? U před montáí regulátoru do vozu zpět na místo si kolega viml, e krajní konektor , jeden jazýček je zaedlý, zatímco ostatní jsou čisté. Na obrázcích je to ten krajní levý "jazýček".(Připojuje se na to tuím e konektor od ventilátoru, mělo to silnějí kablíky) Prostříklo se to kontaktolem a dalo do kupy. Měsíc to fungovalo....
Regulátor mám opět vytaený z auta doma, a mám dilema co s tím, nechat opět vyměnit tranzistor ? Koupit nový regulátor ? (No a mít pak starý do náhrady...)
Já pájku nemám vůbec... elektro taky nejsem. Čtu tady "nechat přepájet kontakty". Znamená to, e se připojovací kablík - konektor ten plast rozebere a přepájí se ? Přidá se cín ?
Asi to celé zavezu rozebrané k autoelektrikáři... měl by snad vědět co udělat. Kadopádně do dovolené tu musí být hotové ! Za týden jedu a představa e mi nepůjde ventilátor, nebo odejde po cestě dlouhé 2100 km napříč Evropou by mě děsila.... Celkem během 3 týdnů dovolené najedu nějakých 6000 km, tak to musí fungovat. |
| |
| |