Kulda
|
23.04.2011 20:30 -
Re: system engine fault 2.0i 16V LPG
|
|

|
Zdar mistři! Tak mám v autě od čtvrtka LPG a dnes jsem s ním jel na dálnicu. Ve městě dobrý, ale po cestě do Otrokovic mě zarazila spotřeba podle BC, na beneli to ukazovalo před montáí LPG 7.5-8l/100km, dnes cesta tam i zpět, tj. 185km 10.8l/100km! Při řazení od 1-3 při 2500ot. začne auto kubat, pak přestane. Při pouití tempomatu, anstavení za 100 na 120, při překročení 115km/h auto ztratí výkon, tempomat se vypne a moment. spotř. roste na 25l a vý! Při selápnutí pedálu se ve uvede do normálu, kromě spotřeby. Jo a aby toho nebylo málo, tak se mi rola kontrolka ESP a hláka ESP/ASR system defaulty! Po vypnutí motoru a nastartování opt ve v pohodě. Ani tak nechci radu, co vechno to můe být, ikdy trochu ve skrytu due doufám, e někdo bude vědět, ale spí se chcu vykecat! Moju to toti moc neinteresuje. Tak musím v úterý zajet do LPG servisu a probrat to s něma, co s tím dělali. Nemohli překopat nějaký nastevení auta? Museli LPG systém skompaktobilitovat s řídící jednotkou, ne? Nebo patná bohatost směsy? Kdy jsem to před metrem kupoval a Jumep tu káru měl na diagu, tak to ádný problém ze vstřiky neukazovalo, tak nevím. No, uvidíme! |
| |
| |