Leovy
|
21.04.2011 20:12 -
Re: system engine fault 2.0i 16V LPG
|
|

|
sanchez: zkouel sis od někoho půjčit zapalovací cívky, já mám s tím svým HPI problémy taky a nic diagnostika nehlásí a ve by mělo být OK. ALE včera jsem byl u Pánů v Holetíně (SUPER PŘÍSTUP = VŘELE DOPORUČUJI) a na origo diagnostice to nic nehlásilo, ve OK i vysokotlaké čerpadlo je OK , ale kdy jsem vyndal cívku a proměřovali jsme ji tam, tak ty hodnoty byly opravdu divné, take mě to utvrdilo v mém přesvědčení, e je v pr.eli. Zítra bych měl mít novou cívku , tak uvidím jestli to pomůe. Jinak jsem taky přiel na patný konektor v zásuvce k cívce, ale ten jsem opravil. Ten mi dělal to, e to někdy kitalo na tři válce, opravil jsem to a jezdí to v pohodě na čtyři válce, ale jak jsem říkal, výkon tam stále není a ty hodnoty co jme naměřili jsou opravdu prapodivné. Na třech cívkách 16-20 MEGAOhmů a na čtvrté 32 MEGAOhmů . Je to nějaký nesmysl, ale auto na to jezdí a nic nehlásí. Můj obyč měřák na tom nic nezměřil, tyto hodnoty jsme naměřili v Holetíně. Kolega v práci mi říkal, e na plynu bych patnou cívku poznal hned, protoe to jede hodně blbě. Take by to u tebe mohla dělat taky cívka, zkus ji proměřit Ohmetrem. Čus |
| |
| |