jimhawkey
|
11.04.2011 20:30 -
Druhá poloha klíčku a nic...
|
|

|
Zdravím. Řeim takovou závadu.
popis: auto odemknu dálkou, odemknu řadící páku, dám klíček do zapalování, otočím do druhé polohy a nic. Budíky se nerozsvítí, počítač se nerozsvítí, ádné kontrolky, ádné hláky. Tudí nenastartuju. Otáčím klíčkem a ani uk. (v druhé poloze se vdycky rozsvítí na přístrojovce kontrolky-abs, motor, servise kdúčsl...) teď nic.
Světla svítí, rádio hraje, okénka se stahují, zrcátka taky, je slyet hydraulika. Baterku mám starou dva měsíce, před týdnem jsem ji jetě měřil v souvislosti s něčím jiným. Prolezl jsem pojistky, největí naději jsem vkládal do F8 v motoru. Tak tam chyba asi nebude. Teď jsem na noc odpojil baterku, ale moc nadějí si nedělám. Včera jsem s tím jetě v klidu přijel
Prohledal jsem celé forum, ale vdy při startování alespoň točil motor. mě se ani nesepne čerpadlo(předpokládám, e se tak děje v druhé poloze klíčku a při inicializaci ostatních funkcí)
Nesetkal jste se prosím někdo s takovou závadou? Nic mechanického to nejspí nebude. Jetě mě napadlo, e jsem měl po koupi v autě dvd vzadu(dvě obrazovky pro děcka) a pod sedadlem spolujezdce měnič. Protoe vím, jak to v naí kotlině funguje tak jsem nechtěl hned první noc přijít o okýnko a celé jsem to demontoval. Teda hnus to byl, Změ drátů natvrdo, vyřízlý uplík pod sedadlem a samořezkami chycený bluetooth na středovém panelu. Po demontái mi tam zbyly jakoby od levé lity co drí sedadlo tři dráty-černý, červený a lutý. Tak jsem to zaizoloval a vechno bylo v pořádku. jene včera jsem vezl vzadu spolujezdce a dnes ty zaizolované dráty byly mírně povytaené(ale pořád zaizolované). myslel jsem e to je jen napájení k dvd a ne e to odnese startování. Moná to s tím ale nesouvisí.
Nenapadá prosím někoho něco? díky moc |
| |
| |