Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Neoriginální domontované xenony, bi-xenony
jruze
27.03.2011 23:29 - Re: Neoriginální domontované xenony, bi-xenony
U??vate?
Citronek napsal(a):
kdysi jsem mel xenony asi 2 mesice Bosch 6000K... nejak mi to nedalo a sundal jsem je , nikdy clovek nevi, kdy bude nehoda a pak to muze byt sakra velky problem... tak od te doby sem zkousel ruzne zarovky a musim rict pokud si priplatim treba za ten osram ci philips tak dostanete dost dobrou svitivost, nemluvim za deste kdy vice svitila obyc. zarovka nez xenony.... o 8000k a vys ani nemluvim to uz je tuzing ...
ale priznam se opet myslenka byla C5 a xenony by bylo fajn kdyz se svetla vyska sama upravuje ale po precteni tohodle topicu jsem pochopil , zustanu u OSRAM leglane a bez starosti ..a vymenu zarovek si nacvicim

Ba naopak,xenony jsou při nehodě(pojištěné auto) to nej: za xenony opravíš celé auto a samotné xen.seženeš za 10. a dostaneš za ně 50.. A co se týká svítivosti na ně také nedám dopustit i když je provoz asi dražší.(mám je tam vždy víc jak rok-40tkm)

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator