Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: 2,2 HDI, automat a jeden nestastny majitel
masinka
27.03.2011 21:54 - Re: 2,2 HDI, automat a jeden nestastny majitel
99
Kdyz v pripade toho servisu jsem na takove sumy nikdy nekyvnul. Bohuzel ceske zakony jsou takove jake jsou a ty jako spotrebitel ses ten posledni vzadu. Me prislo neuveritelne, ze mi v jinem servise to auto nechteli za zadnou cenu vydat, ikdyz jsem chtel zaplatit opravu co na tom udelali a ukazoval jim odstoupeni od smlouvy.

Jinak ten servis kde mi to dali dohromady je - Automaticke prevodovky Josef Muhr .link. kdybych je znal pred rokem, tak jsem stale spokojenym uzivatelem C5. Tam to probihalo uplne jinak, tak jak bych si predstavoval, kdyz jsem to tam dovezl, tak jsme se spolu projeli, ja jsem mu ukazal co to dela nebo nedela, on si to prozkousel a rekl, ze mi neda odhad ceny, ze to musi prvne rozebrat. Za dva dny mi vola, ze to rozebral zjistil co je rozbity (mimochodem se strasne divil, rikal, ze do te prevodovky nikdo nelezl) a dal mi na vyber ze tri variant jak to opravit, ja jsem zvolil jednu z nich, zaplatil jsem zalohu a behem tydne bylo auto opravene za dohodnutou cenu, takhle bych si to predstavoval, ze by to melo fungovat.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator