Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: 2,2 HDI, automat a jeden nestastny majitel
masinka
27.03.2011 18:50 - Re: 2,2 HDI, automat a jeden nestastny majitel
99
A jak to nakonec dopadlo?
Nejtezsi ukol byl auto od nich ze servisu vubec dostat, trvalo mi to pul roku, povedlo se mi to až v prosinci a to jeste nahodou. Zadal jsem pravnikovi, že chci odstoupit od smlouvy, on jim poslal dopis, ze odstupuji od slmouvy a auto mi maji predat tehdy a tehdy. Tohle probehlo asi 3x, protoze vzdycky se vyskytnul nejakej problem, majitel (jednatel servisu nebyl k mani) a podobne vymluvy. Kdyz jsem ho tam jednou konecne chytnul, tak zacal kolotoc reci, jak to mel uz 4x cely rozebrany a ze prevodovka je naprosto v poradku a ze je rozbitej motor a proto prevodovka cuka a ze jediny co to muze byt, tak je spatna ridici jednotka k prevodovce a ze mi ji tam za 40000 Kc da. A ze auto nejede, tak ho dali do Citroenu. Tak jsem se zeptal kam, a kdyz jsem to z nej dostal, tak jsem se tam hned rozjel, protoze jsem si chtel odtud auto odvezt. Kdyz jsem do Citroenu prijel, tak rikali, ze to auto tam meli 6 tydnu, ze mu vymenili vahu vzduchu, ale ze uz tam neni, ze uz si ho zase odvezli. Tak jsem zalitoval, ze jsem to nestihl a jal se patrat dal. Objizdel jsem vsechny prazske Citroen servisy a v jednom jsem ho konecne nasel, jenomze zase nastal problem, protoze mi ho nechteli za zadnou cenu vydat. Protoze jsem ho tam nedal ja, po porade s pravnikem mi bylo jasne ze mi ho jen tak nevydaji. Tak jsem vymyslel malou lest, oni v C5 vymenili plynovy pedal a ja rekl ze ho zaplatim, s tim oni souhlasili a zavolali nasi vykutalene firme, at si pro to auto prijede, ze oni uz na tom nemaji co opravovat, a ze jsem tam byl a ze to chci zaplatit. Za chvili mi volal majitel vykutalene firmy a rval na me do telefonu, co si to vubec dovoluju a ze si me najde. Nicmene jsme se domluvili ze ho v Citroen servisu doopravdy spolu prevezmeme ja zaplatim a oni si ho odvezou. Povedlo se to az na treti termin. Nastesti neprijel majitel, ale jeho pohunek, tak jsem zaplatil vzal si klice a odjel KONECNE domu. Auto bylo chudak, cely spinavy bouchnutej jeden disk, ztracenej klic na pojistny srouby odmontovany veskery plasty a vubec, ale konecne jsem ho mel u sebe. Mezi tim jsem si koupil uz jine auto, tak tohle jsem chtel prodat, dal jsem ho dohromady a zajel s nim do AAA, ale tam poznali rozbitou prevodovku, tak se mi vysmali. Nakonec mi byla doporucena jedna firma, kam davaji opravovat prevodovky autorizovane servisy a svete div se, oprava nebyl zadnej problem a behem dvou tydnu prevodovka fungovala jako zamlada, vymenila se vsechna tesneni a znovu hydromenic. Takze auto bylo opravene, ale ja uz ho nepotreboval, tak jsem ho prodal. Najel jsem v nem asi 3000 km a tratil jsem asi 200 000 Kc. Asi nejrazsi pouceni jaky jsem mohl dostat.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator