Darja
|
17.02.2011 10:54 -
Re: IV. Oficiální sraz 2011 - VOLNÁ DISKUZE
|
|

|
Seki napsal(a): Vím o čem mluví, autosraz jsem organizoval... Do noci jsem řeil... sháněl... kemral... Vymýlel... Myslím, e si flintu do ita zahodila moc brzy. Dej prostor ostatním...
Já jako dítě zaila sérii srazů od malé sekce, která se jetě před revolucí odtrhla od automotoklubu a dělali si vlastní srazy.
Byla to brutální recese, kadý sraz jiné téma, vdy byla orientační jízda a já na to mam super vzpomínky, jako dítě i jako puberák ( a to je co říct, e se mi to v pubertě líbilo).
Chtěla jsem, aby tohle, co jsem proívala já, zaili i jiní, ale to asi neprotlačím. Pochybuju, e by tu proel makarní sraz. Tehdá můj otec el s kamarádem za enskou, někdo el za orgána VB, někdo za čerta. A ti dospělí se nestyděli, my jako děti jsme z toho byli ve smrti smíchem. Nikdo neměl pocit, e ho do něčeho organizátoři nutí, prostě téma bylo a basta. A my to přoívali jetě před srazem.
Ale vidím, e to tu prostě nejde, u 7 let dělám stejné srazy pro kluby, chtěla jsem změnu, ale asi si budu muset najít ten klub "recesí" 
Neřeme to u, sraz bude, jen s přihlákou. Nic extra navíc... |
| |
| |