| | |
16.02.2011 23:18 -
IV. Oficiální sraz 2011 - VOLNÁ DISKUZE
|
2373973
|
|
Darja
|
|
|
Letoní sraz bude trochu liit, proto si prosím, podrobně přelouskejte propozice.
TERMÍN: 29.4 - 1.5. 2011
PŘIHLÁKA:
Přihláku taky dělat nemusíte. Jen se zapite do formuláře v rubrice srazy
PROGRAM:
PÁTEK:
Příjezd účastníků
Večeře
Oficiální uvítání
Vyhodnocení přihláek
SOBOTA:
Snídaně
Spanilá jízda
Oběd
Konzervativní odpolední program
Večeře
NEDĚLE:
Snídaně
Odjezd
Letoní sraz bude trochu liit, proto si prosím, podrobně přelouskejte propozice.
TERMÍN: 29.4 - 1.5. 2011
PŘIHLÁKA:
Přihláku taky dělat nemusíte. Jen se zapite do formuláře v rubrice srazy
PROGRAM:
PÁTEK:
Příjezd účastníků
Večeře
Oficiální uvítání
Vyhodnocení přihláek
SOBOTA:
Snídaně
Spanilá jízda
Oběd
Konzervativní odpolední program
Večeře
NEDĚLE:
Snídaně
Odjezd
|
|
17.02.2011 10:33 -
Re: IV. Oficiální sraz 2011 - VOLNÁ DISKUZE
|
2374013
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Co jsem zatím nikde nenael je přesný termín - podle programu to vypadalo jako e na pálení čarodějnic , ale napsáno to nikde není.
Co jsem zatím nikde nenael je přesný termín - podle programu to vypadalo jako e na pálení čarodějnic :-d, ale napsáno to nikde není.
|
|
17.02.2011 10:42 -
|
2374020
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Myslím, e to bude pr.el! Mladej měl včera ve kolce karneval, tak se mu "pirát" bude hodit. Snad tu nejsou jen konzervativní gentlemani?
Myslím, e to bude pr.el! Mladej měl včera ve kolce karneval, tak se mu "pirát" bude hodit. Snad tu nejsou jen konzervativní gentlemani? :nevim
|
|
17.02.2011 10:54 -
|
2374026
|
|
Darja
|
|
|
Seki napsal(a): Vím o čem mluví, autosraz jsem organizoval... Do noci jsem řeil... sháněl... kemral... Vymýlel... Myslím, e si flintu do ita zahodila moc brzy. Dej prostor ostatním...
Já jako dítě zaila sérii srazů od malé sekce, která se jetě před revolucí odtrhla od automotoklubu a dělali si vlastní srazy.
Byla to brutální recese, kadý sraz jiné téma, vdy byla orientační jízda a já na to mam super vzpomínky, jako dítě i jako puberák ( a to je co říct, e se mi to v pubertě líbilo).
Chtěla jsem, aby tohle, co jsem proívala já, zaili i jiní, ale to asi neprotlačím. Pochybuju, e by tu proel makarní sraz. Tehdá můj otec el s kamarádem za enskou, někdo el za orgána VB, někdo za čerta. A ti dospělí se nestyděli, my jako děti jsme z toho byli ve smrti smíchem. Nikdo neměl pocit, e ho do něčeho organizátoři nutí, prostě téma bylo a basta. A my to přoívali jetě před srazem.
Ale vidím, e to tu prostě nejde, u 7 let dělám stejné srazy pro kluby, chtěla jsem změnu, ale asi si budu muset najít ten klub "recesí"
Neřeme to u, sraz bude, jen s přihlákou. Nic extra navíc...
Já jako dítě zaila sérii srazů od malé sekce, která se jetě před revolucí odtrhla od automotoklubu a dělali si vlastní srazy.
Byla to brutální recese, kadý sraz jiné téma, vdy byla orientační jízda a já na to mam super vzpomínky, jako dítě i jako puberák ( a to je co říct, e se mi to v pubertě líbilo).
Chtěla jsem, aby tohle, co jsem proívala já, zaili i jiní, ale to asi neprotlačím. Pochybuju, e by tu proel makarní sraz. Tehdá můj otec el s kamarádem za enskou, někdo el za orgána VB, někdo za čerta. A ti dospělí se nestyděli, my jako děti jsme z toho byli ve smrti smíchem. Nikdo neměl pocit, e ho do něčeho organizátoři nutí, prostě téma bylo a basta. A my to přoívali jetě před srazem.
Ale vidím, e to tu prostě nejde, u 7 let dělám stejné srazy pro kluby, chtěla jsem změnu, ale asi si budu muset najít ten klub "recesí" :-d
Neřeme to u, sraz bude, jen s přihlákou. Nic extra navíc...
|
|
17.02.2011 13:49 -
|
2374056
|
|
citroen5
|
Město: Popůvky, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Navrhuji - v Leanech je vojenské muzeum, je tam spousta zajímavé techniky, moná by se mohl udělat společný nájezd ? místo konzervativního odpoledne ???
Navrhuji - v Leanech je vojenské muzeum, je tam spousta zajímavé techniky, moná by se mohl udělat společný nájezd ? místo konzervativního odpoledne ???
|
|
17.02.2011 15:57 -
|
2374074
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
citroen5 napsal(a): Navrhuji - v Leanech je vojenské muzeum, je tam spousta zajímavé techniky, moná by se mohl udělat společný nájezd ? místo konzervativního odpoledne ???
Tam u se pár let taky chystáme a jetě to nevylo, jsem pro
Dorazil bych rád, od vidění odtud znám asi 4 lidi, rád poznám dalí.
Jetě si ale musím doma nechat potvrdit, e na uvedený víkend krk rodiny neplánuje jinou kratochvíli.
Jinak těch 1100,- za noc se snídaní (jak to nakonec vychází) pro rodinu (2+1+1) u se mi zdá Ok (někdy je holt dobré znát komplet ceny, ne jen jednu základní částku)
Tam u se pár let taky chystáme a jetě to nevylo, jsem pro :-)
Dorazil bych rád, od vidění odtud znám asi 4 lidi, rád poznám dalí.
Jetě si ale musím doma nechat potvrdit, e na uvedený víkend krk rodiny neplánuje jinou kratochvíli.
Jinak těch 1100,- za noc se snídaní (jak to nakonec vychází) pro rodinu (2+1+1) u se mi zdá Ok :-) (někdy je holt dobré znát komplet ceny, ne jen jednu základní částku)
|
|
17.02.2011 16:51 -
|
2374101
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Jo borci, Tankové muzeum v Leanech je super!!!A pro ty, kterých bude hafo, myslím tím celou rodinu, dobrá zpráva: muzeum je zadarmo!Je placeno z armádního a ta z daní. Konečně něco, co je v Evropě normální je i tady. Jestlie pojedeme, tak tam kluka určitě beru! Bude to příjemné odpoledne. S těma volňáskama to platí i pro Letecké muzeum ve Kbelích a Armádní muzeum po Vítkovem. To je info pro praské, oni to zajisté vijó.
Jo borci, Tankové muzeum v Leanech je super!!!A pro ty, kterých bude hafo, myslím tím celou rodinu, dobrá zpráva: muzeum je zadarmo!Je placeno z armádního a ta z daní. Konečně něco, co je v Evropě normální je i tady. Jestlie pojedeme, tak tam kluka určitě beru! Bude to příjemné odpoledne. S těma volňáskama to platí i pro Letecké muzeum ve Kbelích a Armádní muzeum po Vítkovem. To je info pro praské, oni to zajisté vijó.
|
|
17.02.2011 17:29 -
|
2374121
|
|
TomasT
|
|
|
Vijó moná vlci a obyvatelé největí vesnice na Moravě Praáci vědí
EDIT: To byl podraz upravovat Kuldův příspěvek! Co je na cajzlech patného? Vdy je to i ve slovníku.
Vijó moná vlci a obyvatelé největí vesnice na Moravě :-d:-d Praáci vědí :-):-p
EDIT: To byl podraz upravovat Kuldův příspěvek! Co je na cajzlech patného? Vdy je to i ve slovníku.
|
|
17.02.2011 19:01 -
|
2374138
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Kuldův hantec mám rád. Taky si dovolím - .link.
Kuldův hantec mám rád. Taky si dovolím - http://pamatovak.cz/synonymum/cajzl
|
|
17.02.2011 19:02 -
|
2374139
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Darja. Nech to plavat ,já u si nato zvykl dávno
Co uspořádat na srazu leteckej den pro dámy. (budou čáry)
Darja. Nech to plavat ,já u si nato zvykl dávno :-d
Co uspořádat na srazu leteckej den pro dámy. (budou čáry) :palec
|
|
17.02.2011 19:07 -
|
2374140
|
|
Darja
|
|
|
Mám sto chutí na sraz nejet. Jsem nějak znechucená. Jumep to zvládne, kdy nae plány s parodií na pionýrský tábor padly.
Mám sto chutí na sraz nejet. Jsem nějak znechucená. Jumep to zvládne, kdy nae plány s parodií na pionýrský tábor padly.
|
|
17.02.2011 19:09 -
|
2374141
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Hlavu vzhůru. Neházej střelnou zbraň do obilí.
Hlavu vzhůru. Neházej střelnou zbraň do obilí.:palec
|
|
17.02.2011 19:10 -
|
2374142
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nejsi sama, stojíme za tebou, tak to nevzdávej. U má i přihláky a vichni, co tam jsou myslím půjdou i se átkama. Nebo větina.
Nejsi sama, stojíme za tebou, tak to nevzdávej. U má i přihláky a vichni, co tam jsou myslím půjdou i se átkama. Nebo větina.
|
|
17.02.2011 19:22 -
|
2374143
|
|
zico
|
|
|
ja myslim, ze jeden alegoricky/ jeden nealegoricky na spanilke klubu C5 nie je o nic vacsia saskaren ako ked sme na spanilke jedno C5/jedno XM/jedno C5/jedno BX/jedno C5 .. etc.
Kazdopadne mna sa uz dilema netyka, paac termin zrazu vychadza prave na zapasy Slovenska v skupine MS
Vidime sa na jesen
ja myslim, ze jeden alegoricky/ jeden nealegoricky na spanilke klubu C5 nie je o nic vacsia saskaren ako ked sme na spanilke jedno C5/jedno XM/jedno C5/jedno BX/jedno C5 .. etc.
Kazdopadne mna sa uz dilema netyka, paac termin zrazu vychadza prave na zapasy Slovenska v skupine MS :-(
Vidime sa na jesen :palec
|
|
17.02.2011 19:41 -
|
2374147
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Myslim ze by srazovy program nemel nikoho do niceho nutit, naopak by to mela byt vyzva pro ty, kteri se chteji zucastnit a zaroven treba i neco hodnotneho vyhrat
Podstata srazu je setkat se s lidmi, se kterymi cely rok diskutujeme ve foru, nebo na chatu, nebo jsme se delsi dobu nevideli. V neposledni rade take shromazdit co nejvice C5tek na jednom miste a udelat si z toho takovy svatek.
Osobne se ale take radim mezi ty "konzervy"
Nicmene zvolene datum se mi take nehodi, takze se s mnohymi uvidim asi az nekdy jindy, nebo pokud mi vyjde cas, dorazim v sobotu vecer na otocku.
Myslim ze by srazovy program nemel nikoho do niceho nutit, naopak by to mela byt vyzva pro ty, kteri se chteji zucastnit a zaroven treba i neco hodnotneho vyhrat :)
Podstata srazu je setkat se s lidmi, se kterymi cely rok diskutujeme ve foru, nebo na chatu, nebo jsme se delsi dobu nevideli. V neposledni rade take shromazdit co nejvice C5tek na jednom miste a udelat si z toho takovy svatek. ;)
Osobne se ale take radim mezi ty "konzervy" :)
Nicmene zvolene datum se mi take nehodi, takze se s mnohymi uvidim asi az nekdy jindy, nebo pokud mi vyjde cas, dorazim v sobotu vecer na otocku. :palec
|
|
17.02.2011 19:44 -
|
2374151
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
K muzeum v Leanech - návtěva skutečně stojí za to. Výborně udělané expozice a unikátní technika - prostě super. Ale a od června. Sezóna začíná vdy poslední květnovou sobotu tématickým dnem. Take ádné zdrhání, vichni hezky pohromadě na Brejlově
K muzeum v Leanech - návtěva skutečně stojí za to. Výborně udělané expozice a unikátní technika - prostě super. Ale a od června. Sezóna začíná vdy poslední květnovou sobotu tématickým dnem. Take ádné zdrhání, vichni hezky pohromadě na Brejlově :-d
|
|
| |
|
|