DOUFAK
|
01.02.2011 19:39 -
Re: teplota chladící kapaliny
|
|

|
timik2001 napsal(a): Ahoj klubáci  Poslední dobou (cca 3měsíce zpět) se mi stává, e mi ručička teploty během jízdy ukazuje cca 4mm pod vodorovnou úroveň, po ujetí tak 20km začne klesat a tak na 2-3mm nad studeno-modry ukazatel..takhle jedu tak 2km a pak píííp, rozvítí se STOP, hlaseni na palubním pocitaci o vysoke teplote chladici kapaliny a ručička zprudka vyletí do červeného. Zastavim (sahara hučí naplno) vypnu motor (sahara hučí, ale u ne tolik), po 4minutach nastartuju a rucicka je 1cm nad studenym bez hláení závady.Kde hledat problem? Termostat? Vadné čidlo teploty? System mam odvzdusneny, auto normalne topí jak má. Mám Lpg a ted 14 dni po vyměně nemrzky (dolil jsem cca 5L) vic to nelo  Diky a ahoj 
Dneska jsem měl přesně to samé,ty samé potíe i chování a hláení.Ručička mi taky občas cvičí u pár měsíců,ale dnes to vyvrcholilo.Mám odvzduněno i vody dost.U před časem jsem to typoval na TEPLOTNÍ ČIDLO. Tak se ptám -timík2001- jak jsi dopadl? Nikde u jsi se pak nezminoval.Díky za info |
| |
| |