TomasT
|
07.01.2011 19:49 -
Re: Hláka v urnálu o chybě Hifi zesilovače
|
|

|
Mě to připadá vcelku normální postup:
1. měl jsem na autě závadu, nechal jsem si ji diagnostikovat a řeit ve dvou servisech (na diagnostice bylo i v autorizovaném Citroen servisu)
2. výsledkem "odborné" diagnostiky nebylo zjitění hledané závady ale nesmysly.
3. dostal jsem nabídku od "amatéra" Tiefa, e Lexii má doma a e se na to můeme zkusit podívat.
4. problém jsme úspěně nali a vyřeili.
Z toho mi vyplývá e:
- samotná diagnostika je uitečná (dá se skoro říct nutná) věc
- e zajedu na diagnostiku do servisu a oni to najdou - na to se spolehnout nedá.
Take řeení:
- diagnostiku si pořídit sám a postupně se s ní sám naučit řeit problémy (opačně to asi moné není)
No a to je fáze kde teď jsem.
- nemám za sebou stovky ani desítky připojených a řeených aut a problémů jako ty, nechci se tím ivit, jen prostě po mnoha zkuenostech s tímto i minulým autem nevěřím, e servisy mi dokáou případnou budoucí závadu najít.
- a kdy u diagnostiku mám, můu občas auto zkontrolovat i preventivně (ádný problém nepociuju, ádnou opravdovou závadu nemám) a na případné nesrovnalosti (teď hláky v urnálu) se zeptat ve fóru.
Poradit mi můe nebo nemusí, to je čistě na tobě, třeba tě to opravdu unavuje ostatním vysvětlovat pro tebe samozřejmé věci, ale proč pořád ta spousta řečí o amatérech co si pořizují diagnostiku a přitom předtím neabsolvovali měsíční kolení práce s ní u výrobce nebo nemají 2 roky praxe v Citroenu?
A vdy jsou ty popichující komentáře předevím od tebe. Ostatní třeba nevědí tolik co ty, ale snaí se upřímně pomoci.
Podobný problém tu jetě ve fóru nikdo neřeil, nic k té chybové hláce jsem na internetu nenael (ani v četině, ani v angličtině), tak je snad logické zeptat se na fóru.
A k tvé radě - v BSI je moná stovka konfigurovatelných parametrů - mám snad vechny jen trochu moné měnit a zkouet? To asi ne.
A k off-topicu: iví mě docela dobře IT - instalace a konfigurace serverů, řeení SW a HW problémů, programování, web aplikace... prostě co zákazník ádá a co je potřeba. |
| |
| |