Petr72
|
24.12.2010 11:21 -
Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
|
|

|
PetrXX napsal(a): Take po více ne roce s C5 moje story: po dlouhém uvaování, co větího a prostornějího koupit, jsem vzal C5 II 2006, 2.0HDi. Za rok a půl jsem natočil cca 50.000 km. Dojmy? Spolehlivost. Prostě to jezdí a jezdí. Pravidelný servis samozřejmostí (nikoli značkový, ten mě zklamal), opravy: přední loiska, prasklý chladič klimy. Konec výčtu. Motor, spojka, nápravy.. prostě lapou jak mají. Sednu, nastartuju, jedu. Citlivý na kvalitní naftu, take osvědčené pumpy. Spotřeba. Dlouhodobě 5.8 litru. Na to, e lítám svině, neuvěřitelné, protoe je to těká potvora, tak málo jsem prostě nečekal. Pohodlí. Čekal jsem něco, ale tohle je.. NĚCO. Hodiny jízdy, minimální únava. Tiché, houpavé svezení, podobný pocit jsem měl z některých amerických aut stavěných na obrovské vzdálenosti. Mazec. Jízda. HDi a překvapivě dovede tu hmotu rozhýbat, krásně jde odspodu a po vyí otáčky, předjídění sviné, jízda sama plynulá, kopce drtí s přehledem. Hydractive, ESP a 215 gumy dávají autu obrovskou jistotu v zatáčkách i na sněhu, překvapivá stabilita. Celkový dojem? Tohle auto zcela předčilo mé očekávání. Pohodlný, spolehlivý koráb, ideální na delí treky zpříjemněné dobrým kafem a fajn muzikou (kávovar to bohuel nemá). Měl jsem u hodně aut, ale tohle je první, ze kterého jsem i po roce nadený. C5 je věc 
Pod tvůj příspěvek se podepisuji. Je to přesně jak píe.
Ten kávovar tam fakt chybí . |
| |
| |